/
Welcome (Arrow)
 

 Mikä Arrow ECS on?

 

Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin ja edustaa globaalisti yli 70 päämiehen ratkaisuja.
 
Suomessa työskentelee noin 60 osaajaa, jotka yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa tarjoavat ratkaisuja yritysten eri haasteisiin.
Toimintamme koostuu erilaisista lisäarvopalveluista, joiden avulla IT:n ostaminen helpottuu ja myyntisykli lyhenee.

Meille kumppanuus on ensisijaisen tärkeää ja siksi luotettavuus, osaaminen ja palvelu kulkevat toiminnassamme aina etusijalla.

 

 Tapahtumat

 
 

 Ajankohtaista

 
 

  Arrow tarjoaa johtavat IT-ratkaisut

 
IT-tukku ja IT-ostokanava 

Arrow ECS lukeutuu maailman suurimpiin IT-alan tukkureihin, joka tarjoaa yrityksille mm. analytiikan ja tiedonhallinnan ratkaisuja, uuden sukupolven palvelin-, tallennus- ja verkkoteknologiaa, työasema- ja sovellusvirtualisointia sekä pilviratkaisuja. IT-tukku tarjoaa yrityksille kumppaneidensa kanssa erinomaisen IT-ostokanavan, josta löytyy jokaisen yrityksen tarpeisiin hyväksi todetut IT-ratkaisut.     
 

Monipuoliset IT-koulutukset  

Arrow ECS:n IT-koulutukset kattavat yrityksen koko IT-ympäristön infrastruktuurista datan hallintaan, kuten palvelimet, tallennuksen ja verkkoratkaisut sekä työaseman ja sovellusten virtualisoinnin, analytiikan, mobiliteetin sekä hallinta-, varmistus- ja tietoturvaratkaisut.   
 

Korkealuokkaiset IT-koulutukset sisältävät peruskurssien lisäksi myös syventäviä koulutusjaksoja IT-alan edistyneimmille ammattilaisille. Arrow ECS on esimerkiksi VMwaren, Citrixin, EMC:n, Symantecin ja IBM:n virallinen koulutuskeskus. IT-koulutukset sisältävät monipuoliset kumppani-workshopit ja eri tasojen sertifiointikoulutukset. Koulutuspäiviä kertyy keskuksen kahdeksassa hyvin varustellussa luokassa vuosittain noin 7.500. Suomessa IT-koulutukset järjestetään Espoon Leppävaarassa.   

IT-palvelut ja ratkaisut voidaan esitellä asiakkaan omaan IT-ympäristöön integroituna, olipa kyse mistä IT-ratkaisusta tahansa.  

Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja käydään läpi asiakkaan nykyiseen infrastruktuuriin liittyviä haasteita ja kehitystoiveita. Sen jälkeen perehdytään eri ratkaisuihin, ja niiden tuomiin etuihin. IT-demot toteutetaan niin, että asiakas pystyy myös vertailemaan eri toimittajien IT-ratkaisuja. IT-demot varmistavat asiakkaan käyttöön parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.  
 

Solution Centerissä pidetään asiakkaat ajan hermolla uusimpien ja toimivien IT-ratkaisujen tarjoamista mahdollisuuksista. Keskuksen IT-palvelut ovat maksuttomia Arrow ECS:n kumppaneille.

 

Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää ainutlaatuisista lisäarvopalveluistamme! Ne ovat Suomen mittakaavassa omassa luokassaan.

LinkedIn.png Twitter.png Facebook.png YouTube.png