/ > Edustukset > Brocade

Brocade

​Brocade toimittaa tietoliikenneratkaisuja yrityksille/yhteisöille. Brocade on tallennusverkkojen (SAN) markkinajohtaja ja seuraavan sukupolven helposti hallittavien, vikasietoisten ja automatisoitujen lähi- ja konesaliverkkojen  (LAN) edelläkävijä myös IDC:n ja Gartner:n mukaan. Brocade verkkoteknologiaa hyödyntämällä asiakkaat säästävät tietoliikenneverkkojen hallintakuluissa ja saavat tukea liiketoiminnan vaatimiin nopeisiin muutoksiiin (dynaaminen konesaliverkotus).
 
Datacenter-verkotus
Brocaden uusi Ethernet Fabric yksinkertaistaa konesaliverkotuksen vähentämällä asennusaikaa ja liityntälaitteiden määrää verrattuna perinteiseen palvelinräkkiratkaisuun. Kokonaista konesaliverkkoa hallitaan kuin yhtä tietoliikennelaitetta. Ethernet Fabric -teknologia perustuu uuteen verkkomalliin (” fabric = kangas”) missä verkko rakennetaan ”kankaaksi” toisin kuten perinteistä verkkoa voi ajatella yksittäisillä loimilla liitettäväksi.  Ethernet Fabric -toteutuksessa ei ole turhia verkkolaitteita ja yhteyksiä, joiden rooli on toimia ja aktivoitua vain vikatilanteessa.  Ethernet Fabric tarjoaa Ethernet-standardien mukaiset liityntärajapinnat ja -menetelmät perinteisiin lähiverkkoratkaisuihin.
 
Lähiverkotus
Uusi Brocade HyperEdge -teknologia mahdollistaa lähiverkkojen rakenteen yksinkertaistamisen ja tämän myötä koko verkon vikasietoisuus paranee. Lähiverkkoihin esiteltävät uudet palvelut kuten esimerkiksi Unified Communications ja VDI-virtuaalityöpöytäratkaisut asettavat lähiverkoille aivan uudet kriteerit. HyperEdge vastaa näihin tarpeisiin palvelinkeskuksissa tutuksi tulleilla teknologioilla. Kytkimien pinoaminen onnistuu mallista riippumatta ja hallinnan yksinkertaistaminen on tuttuja palvelinkytkimistä, mutta Brocade tuo samat ominaisuudet edullisempiin lähiverkon laitteisiin.
 
Suunnittelulähtökohtana on, että verkon tulee skaalautua ympäristön ja tarpeiden muuttuessa. Laitteiden vaivaton yhdisteleminen ja verkon muokkaaminen on tehty ylläpitäjien näkökulmasta aiempaa helpommaksi. HyperEdge koostuu kahdesta verkkoja mullistavasta teknologiasta ”single point of management” ja ”mix and match stacking”. Yhden pisteen hallinta voidaan toteuttaa jopa ilman hallintasovellusta. Konfiguraatioiden hallinta helpottuu ja automatisointia pystytään lisäämään.
 
Brocaden uudet lähiverkkoihin tarkoitetut ICX-kytkimet pitävät sisällään HyperEdge-teknologian. ICX-sarjassa on sopivia kytkimiä pienien etätoimistojen tarpeista aina isompien päätoimipisteiden verkottamiseen. Standardien noudattaminen on Brocaden tapa varmistaa saumaton laitteiden liitettävyys muiden valmistajien verkkolaitteisiin.
 
Tukipalvelut
Brocade tarjoaa globaalin tuen toimittamilleen verkkoratkaisuille 24x7 palvelutasona alkaen  vaihtolaitepalvelusta ja päätyen 4 tunnin on-site laitehuoltoon.
 
Kumppanit
Asiantuntevat jälleenmyyjämme tarjoavat Brocade-verkkoratkaisuja normaalin ostomallin lisäksi leasing- /rahoitusvaihtoehdon sekä täysin uniikin Brocade Network Subscription -palvelun verkkolaitteiden hankintaan  €/kk-periaatteella. BNS-palvelu ei ole rahoituselementti, joten palveluhankinta ei mene asiakkaan taseeseen (CapEx) vaan käyttökuluihin (OpEx).
 
 
 

 Uutiset

 
 

 Yhteystiedot

 
Kenneth Mäkeläinen
Business Manager
+358 400 854 715