/ > Edustukset > IBM Software

IBM Software

Business Analytics
Business Analytics -ratkaisut mahdollistavat laaja-alaisen tiedon hyödyntämisen yrityksen liiketoiminnan johtamisessa. Business Analytics -alueelle kuuluvat ratkaisut luovat edellytykset monipuoliseen raportointiin, suunnitteluun ja suorituskyvyn hallintaan.

IBM Collaboration Solutions
​Missä tahansa liikutkin, IBM Lotus kollaboraatio-ohjelmistojen avulla ylläpidät reaaliaikaista yhteistyötä ja teet liiketoiminnasta entistä ketterämpää. IBM Lotus -ohjelmistoperheen alle kuuluu laaja valikoima ratkaisuja, joiden avulla organisaatiosi voi parantaa tehokkuutta, reagointikykyä ja innovatiivisuutta. IBM Lotus -ohjelmistojen avulla tehostat yhteistyötä, sillä ne edistävät ja nopeuttavat päätöksentekoa sekä auttavat ottamaan käyttöön yrityksesi työtekijöiden ja asiakkaiden muodostaman yhteisön luovuuden.

Industry Solutions
​Pitkälle viedyt sisällönhallintatyökalut mahdollistavat erilaisen tiedon hyödyntämisen ja säilyttämisen asianmukaisesti. Industry Solutions -ratkaisuilla saadaan olemassa oleva strukturoimaton tieto päätöksenteon tueksi ja mukaan päivittäiseen liiketoimintaan. Industry Solutions alueeseen kuuluu myös verkkokauppojen toteutuksiin keskittyvä ratkaisu.
Information Management -tuotteiden ja -ratkaisujen avulla yritykset voivat tallentaa ja hyödyntää olemassa olevaa dataa mahdollisimman tehokkaasti. IBM:n Information Management -valikoima on skaalautuva ja se takaa vakaan ympäristön tallennuksen käsittelyyn.

Rational
IBM Rational -ohjelmistot tarjoavat alan parhaat välineet sovellusten kehittämiseen ja testaukseen. Rational-ohjelmistojen avulla integroit sovelluskehitykseesi parhaat työkalut ja palvelut valmiilla best practises -menetelmillä. Rationalin standardiin perustuvat sovelluskehitystyökalut toimivat useilla eri alustoilla ja auttavat niin luomaan kuin laajentamaankin yrityssovelluksia, sisäisiä järjestelmiä sekä ohjelmistotuotteita.

Tivoli
IBM Tivoli -ohjelmistot helpottavat it-ympäristön hallintaa ja pitkän tähtäimen suunnittelua. Tivoli tuoteperhe koostuu hallintaohjelmistoista sekä tietoturvan ja tietovarastoinnin hallinnasta. Tivoli on alansa johtava tuoteperhe, joka tukee pääsääntöisesti kaikkia alustoja mukaan lukien Linux. Tivoli-tuotteet tarjoavat ratkaisun eri kokoisten yritysten hallintatarpeisiin.

WebSphere
IBM WebSphere -ohjelmistot on kehitetty integrointia sekä sovellusarkkitehtuurin ylläpitoa varten. IBM:n visio On Demand Business -liiketoiminnasta kiteytyy palvelujen ja prosessien integrointiin, hallintaan ja dynaamiseen käyttöön. WebServices-teknologian avulla palvelut ja prosessit saadaan tehokkaasti käyttöön sekä turvataan niiden helppo muunneltavuus. WebServices yhdessä web-pohjaisten sovellusten kanssa automatisoi tiedonvaihdon ja palvelut.
 
 

 Yhteystiedot

 
Mikko Mäkelä
Business Unit Manager
+358 407 324 813
Suvi-Maria Saarilehto
Business Manager
+358 503 112 315
Matias Nikumaa
Sales Manager
+358 503 720 539
Iikka Taanila
Technology Advisor
+358 405 866 490
Matti Timonen
Technical Sales Manager
+358 405 121 412
Mikko Antikainen
Inside Sales Specialist
+358 505 143 008
Jiri Majanen
Sales Manager
+358 40 651 4329