/ > Edustukset > Juniper Networks

Juniper Networks - Nopeus, luotettavuus ja älykkyys ratkaisevat

Juniper Networks tarjoaa innovatiivisia tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuja konesaleihin, toimistoverkkoihin sekä palveluntarjoajien käyttöön. Maailman arvostetuimmat referenssiorganisaatiot arvostavat aidosti yhden käyttöjärjestelmän, Junosin tuomia käyttökustannussäästöjä. Viisi merkittävintä sosiaalisen median tarjoajaa käyttää Juniper Networks:n ratkaisuja.

Tietoturva on jokapäiväinen haaste yritysten liiketoiminnassa. Palvelunestohyökkäykset monipuolistuvat ja tietoturvan ylläpito nykypäivän tasolla on yrityksille suuri kustannus.
 
Palvelukokonaisuuden rakentaminen vaatii usein monien eri toimittajien ratkaisuita ja ne voivat olla hallinnan, turvallisuuden ja kustannusten näkökulmasta haasteellisia.
 
Juniper Networks tarjoaa pitkällä kokemuksella kokonaisvaltaisen ratkaisun konesaleihin keskittäen teknologiset ratkaisut ja asiantuntijat helposti saataville, sekä palvelee asiakkaita saumattomasti ilman viiveitä. Hallintaratkaisuiden automatisointi lisää palveluiden käytettävyyttä ja helpottaa ylläpitoa. Lisäksi se mahdollistaa resurssien suuntaamisen juuri oikeisiin kohteisiin.
 
Yhden käyttöjärjestelmän (Junos OS) tuomat edut ja selkeä tuoteportfolio luovat kokonaisvaltaisen ratkaisun IT infrastruktuurille. Yhtenäinen laitteiston päivitys helpottaa infrastruktuurin hallintaa ja luo säästöjä ajan käyttöön.

Kokonaisvaltainen ratkaisu pitää sisällään:
  • Bisnesturvallisuuden ratkaisut; kuten suojautuminen nollapäivähyökkäyksiltä ja automaattinen mukautuminen jatkuvasti muuttuviin tietoturvauhkiin.
  • Verkkoarkkitehtuurit yritysverkoista konesaleihin; kuten virtualisoidut kytkinratkaisut sekä konesalien yhdistämistekniikat.
  • Kolme eri toimintoa yhdessä laitteessa: palomuuri, kytkin ja reititin - ainutlaatuinen yhdistelmä.
  • Kattavat operointiratkaisut; kuten verkko- ja sovellustason, sekä laitetason automaatio. Lisäksi turvatietojen ja -tapahtumien hallintapalvelut.

Nämä kokonaisvaltaiset ratkaisut ja palvelut tarjoavat turvallisen ympäristön IT-investoinneille.

Käyttökustannukset kuriin, selkeä arkkitehtuuri, bisnesturvallisuus, hyvä asiantuntijaorganisaatio ja toimivat tuki- ja ylläpitopalvelut - tätä Juniper Networks tarjoaa ja kasvaa kanssasi koossa ja teknologiassa.


 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Mikko Vanhala
Business Manager
+358 503 638 462
Marjo Kaita
Inside Sales Specialist
+358 456 575 408
Heidi Kingelin
Inside Sales Specialist
+358 400 904 274