Arrow ECS Internet > Edustukset > McAfee > McAfee Total Protection Service

McAfee Total Protection Service

McAfee® Total Protection Service suojaa pöytäkoneita, tiedostopalvelimia ja sähköpostipalvelimia sähköposti- että verkkouhilta. Yksinkertainen, integroitu Security-as-a-Service (SaaS)-ratkaisu on käytännöllinen ja helppo ylläpitää, joka sisältää virus-, vakoiluohjelma-, roskaposti-, tietojen kalastelu- ja Internet-suojauksen, haavoittuvuusarvioinnin, palomuurin pöytäkoneille, Internet-pohjaisen hallinnan ja raportoinnin, automaattiset päivitykset, päivityksen uusimpaan versioon sekä ympärivuorokautisen teknisen tuen edullisella vuosimaksulla.

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotto suoraan verkossa onnistuu nopeasti: Käyttäjille lähetetään sähköpostitse oma asennuslinkki, jonka kautta he pääsevät nopeasti mukaan suojauksen piiriin.

Hallinta
Koko järjestelmä on hallinnoitavissa online McAfee SecurityCenterin avulla. SecurityCenter luo useita käyttäjäryhmiä ja yhdistää asennukset, konfiguroinnit, raportit ja päivitykset.

Automaattiset päivitykset
Kun järjestelmä on yhteydessä Internetiin, Total Protection Service suojaa ja päivittää automaattisesti kaikki järjestelmät säännöllisin väliajoin pitkin päivää ja päivittää järjestelmän uusimpaan versioon häiritsemättä käyttäjää lainkaan. Nopeat päivitykset pitävät pöytäkoneet, palvelimet ja sähköpostin jo ennalta suojattuina jatkuvasti uusiutuvilta viruksilta, vakoiluohjelmilta ja hakkerien hyökkäyksiltä.

Raportointi
McAfee Security SaaS -alusta tarjoaa automaattisen raportoinnin. SecurityCenterissä, Internet-pohjaisen konsolin avulla, raportteja voidaan hallinnoida ja muuttaa omia tarpeita vastaavaksi esimerkiksi muuttamalla raportointikojetauluja ja määrittemällä raporttien aikataulua.