Arrow ECS Internet > Edustukset > McAfee > McAfee Move - Virustorjunta virtuaalisille työpöydille

McAfee MOVE - Virustorjunta

McAfee MOVE -virustorjunta tarjoaa tukea virtuaalisille työpöytä- ja palvelinympäristöille vaarantamatta suorituskykyä tai tietoturvaa.
McAfee lanseerasi äskettäin uuden sovelletun suojan virtuaalisille IT-ympäristöille nimeltä MOVE-AV (Management for Optimized Virtualized Environments AntiVirus). MOVE-AV:n avulla yritysten ja organisaatioiden on yksinkertaista suojata IT-ympäristönsä virtuaalisten työpöytien ja palvelimien tiedot ja sovellukset.

MOVE VDI:lle
MOVE-AV antaa mahdollisuuden huolehtia kaikkien virtuaalikoneiden tietoturvasta keskitetysti aivan kuin ne olisivat fyysisiä yksiköitä, mutta turvallisuusratkaisun suorituskykyä vaativat prosessit siirretään keskuspalvelimelle siten, että ne eivät vaikuta virtuaaliasiakkaiden suorituskykyyn. Tämä merkitsee sitä, että samalla palvelimella ajettavien virtuaalisten työpöytien lukumäärää voidaan lisätä turvallisuudesta tinkimättä.

MOVE palvelimille
Tuote keventää ESX/XenServerin kuormitusta asettamalla kynnysarvot sille, milloin palvelimet saa skannata, riippuen CPU:n/muistin käytöstä ja määrittämällä, kuinka monta palvelinta kullakin virtualisointialustalla saa käsitellä samanaikaisesti. OVI (Offline Virtual Images) mahdollistaa kaikkien lepotilassa olevien tai sammutettujen virtuaalikoneiden skannauksen sen varmistamiseksi, että koneet eivät saa tartuntoja ollessaan offline-tilassa ilman aktiivista virussuojausta.

 
MOVE®-virustorjunnan edut
* Helppo asennus
* Laitteiston maksimaalinen hyödyntäminen kuormituksen tasapainotuksen avulla
* Kaikkien virtuaalikoneiden turvallisuustilan keskitetty raportointi yhdellä työkalulla (ePO)
* Mahdollistaa koko järjestelmän skannauksen kuormittamatta virtualisointipalvelinta liikaa