Arrow ECS Internet > Edustukset > McAfee > Total Protection for Endpoint

Total Protection for Endpoint

​McAfee® Total Protection for Endpoint antaa tehokkaan kokonaissuojauksen kannettaville tietokoneille, pöytäkoneille ja palvelimille haittaohjelmia vastaan. Kokonaisuus suojaa tietoja, varmistaa paremman sääntöjenmukaisuuden ja vähentää käyttökustannuksia, mutta joka on samalla helppo ottaa käyttöön ja hallinnoida. McAfee

Total Protection for Endpoint pysäyttää haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, tietoturva-aukot, botit, roskapostin, ja krakkerihyökkäykset.

Total Protection for Endpoint -ohjelmistoa hallitaan yhdestä laitteistoon liitetystä konsolista, mikä vähentää turvallisuuden hallinnan vaatimaa aikaa ja tarvittavia resursseja. Edistynyt ratkaisu tekee kaiken tämän, ja mahdollistaa, että voit valvoa, todentaa, ja varmistaa kattavan menettelytapojen sääntöjenmukaisuuden tarkastuksen sekä joustavan verkkoon pääsyn hallinnan (NAC).

Yritykset voivat hyödyntää Total Protection for Endpoint  -ohjelmaa virtuaaliympäristössä varmistaakseen, että nämä ympäristöt ovat vapaita haittaohjelmista ja muista turvallisuusriskeistä. Virtuaaliympäristöihin kohdistuu samoja tai suurempia turvallisuuspaineita kuin fyysisiin järjestelmiin ja sen vuoksi ne tulisi suojata kokonaan. Total Protection for Endpoint tarjoaa myös virtuaalijärjestelmille kattavan suojan.