Arrow ECS Internet > Edustukset > McAfee > McAfee Total Protection for Secure Business

McAfee Total Protection for Secure Business

Keskikokoisia yrityksiä uhkaavat samat turvallisuusriskit, joita kaikkein suurimmatkin kohtaavat päivittäin. Näillä yrityksillä ei ole silti välttämättä aikaa ja resursseja voidakseen suojata itseään riittävän tehokkaasti kaikkia tämän päivän pitkälle kehittyneitä uhkia vastaan: troijalaisia, botnettejä, roskapostia, vakoiluohjelmia, haitallisia verkkosivustoja, tietojen menetyksiä ja tietovarkauksia.

McAfee auttaa pitämään pienet ja keskisuuret yritykset suojattuina järkevällä, yksinkertaisella, turvallisella ratkaisulla, joka on suunniteltu näitä yrityksiä varten. McAfee® Total Protection (ToPS) for Secure Business tarjoaa kattavan päätelaitteen, sähköpostin, verkon, ja tietojen turvan - kaikki yhdessä integroidussa ohjelmistopaketissa. Kokonaisuus on saatavissa yhdeltä toimittajalta yhteen hintaan, joka tekee siitä edullisen ja helposti hallittavan.

McAfee tarjoaa järkevää vaihtoehtoa, kompaktia, yksinkertaista ja kustannustehokasta ratkaisua tämän päivän monimutkaiselle turvallisuusuhkien torjuntaan. Käyttämällä McAfee Total Protection for Secure Business -ohjelmistoa saat edistyksellistä teknologiaa tämän päivän vakavimpia uhkia vastaan yhtenä kokonaisuutena, joka on helppo asentaa ja hoitaa. Tämä virtaviivainen ratkaisu kattaa liikeyrityksen turvallisuuden kaikki kriittiset tekijät, jos yrityksen tietoverkon lisenssien lukumäärä on 1.000 tai vähemmän. Suojaukseen kuuluvat pöytäkoneiden ja palvelimien suoja, tietojen suojaus, yhdenmukaisuus, sähköpostiturvallisuus ja verkkoturvallisuus.

Lue lisää >>