Arrow ECS Internet > Edustukset > McAfee > McAfee Web Protection Service

McAfee Web Protection Service

McAfee® Web Protection Service tarjoaa poikkeuksellisen verkkoturvan Web 2.0 -liikenteelle Security-as-a-Service -mallin kautta. Ratkaisu tarjoaa välittömän suojauksen haittaohjelmia vastaan ja estää Internetin huonoksi tiedettyä sisältöä, tuntemattomia ja naamioituja hyökkäyksiä, yhdistelmäuhkia ja vakoiluohjelmia.
Ratkaisu vahvistaa organisaation Internetin käyttöä koskevaa ohjeistusta soveltamalla sivustoille pääsyä sääteleviä sääntöjä automaattisesti kaikkeen ohjeistuksen kattamaan verkkoliikenteeseen. Ohjeistusta rikkova liikenne estetään automaattisesti ennen kuin se pääsee verkkoon. Sallitussa liikenteessä Web Protection Service tarjoaa välittömän suojauksen haittaohjelmia ja muita naamioituja uhkia vastaan käyttämällä kehittyneitä menetelmiä haettujen sivujen koko sisällön ja aktiivisen koodin luonteen ja aikomusten analysoimiseen.

Käyttöönotto
Koska mitään paikan päällä asennettavia laitteistoja tai turvallisuusohjelmistoja ei tarvita, yritysten ei tarvitse myöskään huolehtia yhteensopivuudesta laite- ja ohjelmistoympäristön kanssa. Yritykset ohjaavat verkkoliikenteen McAfeen kuormantasausta käyttäviin tietokonekeskuksiin, joissa liikenne tutkitaan uusinta huipputasoa edustavalla turvallisuusteknologialla. Verkkoliikenne reititetään automaattisesti maantieteellisesti lähimpään tietokonekeskukseen, jonka kapasiteetti ja suorituskyky on tehty käsittelemään välittömästi kaikki pyynnöt. Näin loppukäyttäjä voi surffailla turvallisesti ilman tuntuvaa viivettä.

Hallinta ja raportointi
Internet-pohjaisen hallintaportaalin avulla turvallisuuden konfigurointi ja kaikkien domainien ja sijaintien suodatusasetusten hallinta on helppoa.
Täysin muunneltavat ja kattavat raportit (dashboards) ja tilannekuvat verkkoliikenteestä tarjoavat välittömän yhteyden olennaisiin tietoihin ja pitävät organisaatiot tilanteen tasalla. Hallinoijalla on välitön pääsy verkkoturvatietoihin, joiden avulla voidaan analysoida mm. organisaation Internetin käyttö, käyttötavat, ongelmat, sopimaton Internetin käyttö, noudattaa säädöksiä ja räätälöidä suodatusasetuksia Internetin käyttöä koskevan ohjeistusten noudattamiseksi. Käyttöliittymiä on helppo muunnella jokaisen hallinnoijan tarpeisiin sopiviksi, ja niiden avulla he pääsevät helposti käsiksi tarvitsemiinsa tietoihin.

Ilmoitukset ja hälytykset
Loppukäyttäjien tarpeisiin muunnellut ilmoitukset antavat käyttäjille hälytyksiä ohjeistuksen rikkomisesta ja estetystä verkkosisällöstä. Ylläpidon hälytykset antavat välittömästi tietoa tärkeistä turvallisuustapahtumista.
 
Lue lisää >>