Arrow ECS Internet > Edustukset

Edustukset

 

 

 
Maailmanluokan IT-toimittajat ja IT-edustukset   
 
Yrityksen tarpeisiin mitoitettujen IT-ratkaisujen toteuttaminen edellyttää osaamista ja oikeita teknologiavalintoja nopeasti muuttuvassa maailmassa. IT-toimittajat on kyettävä valitsemaan parhaiden joukoista. Arrow ECS tarjoaa yrityksille ratkaisuiksi teknologiaa lukuisilta maailman eturivin IT-toimittajilta, joita ovat mm.: Brocade, Checkpoint, Citrix, Hitachi Data Systems, IBM, Igel Technology, Juniper, Oracle, Symantec, Riverbed, Trend Micro, Veeam, VMware ja Wyse.  
Arrow’lla on globaalisti yli 70 valmistajan IT-edustukset.  
 
Arrow ECS:n ratkaisuvalikoima ja IT-edustukset kattavat uuden sukupolven palvelin-, tallennus- ja verkkoratkaisut, virtualisoinnin, tietoturvan, mobiliteetin ja pilviteknologiat. IT-edustukset kattavat käytännössä kaiken IT-infrastruktuurista tehokkaaseen tiedon hallintaan.
 
Palvelimet ja tallennus johtavilta IT-toimittajilta     
Oikein valitut palvelin- ja tallennusratkaisut takaavat kasvulle rajattomat mahdollisuudet ja parhaan suorituskyvyn. Palvelinvirtualisointiin löytyy Citrixin, IBM:n ja VMwaren ratkaisuja sekä yritystason palvelimia, jotka soveltuvat virtualisointialustaksi laajempiinkin ympäristöihin.
 
Arrown IT-toimittajat tuovat markkinoille uutta teknologiaa, joilla nostetaan virtuaalipalvelinten suorituskyky lähelle fyysisen laitteiston suorituskykyä, skaalautuen pienemmistä ympäristöistä vaativiin ympäristöihin.  
 
Tallennus voidaan toteuttaa EMC:n, Hitachin, IBM:n ja Oraclen ratkaisuin. Nykyaikaiset tallennusratkaisut sisältävät edistyksellisiä ominaisuuksia.
 
Virtualisoinnilla kustannustehokkuutta
Työaseman virtualisoinnilla sekä sovellusten ja verkon virtualisoinnilla tehostetaan IT-resurssien käyttöä sekä kustannustehokkuutta. Arrown IT-edustukset käsittävät ratkaisuja, joilla voidaan käyttää sovelluksia ja virtuaalityöasemia mistä tahansa tutun työpöytänäkymän kautta. Tieto on keskitetysti ja tietoturvallisesti konesalissa, ja työn teko yrityksen IT-verkossa onnistuu mistä tahansa.
 
Datasta kaikki irti IBM:n ja Oraclen teknologioilla
Yritykset tarvitsevat päätöksentekoon luotettavaa tietoa liiketoiminnoista sekä lisäämään tehokkuutta ja säästämään kustannuksia. Arrown IT-edustukset kattavat erittäin laajan valikoiman Oraclen ja IBM:n tietovarastoinnin ja analytiikan ratkaisuja, jotka ovat markkinoiden terävintä kärkeä. Ratkaisuilla voidaan yhdistää eri puolilla organisaatiota tuotettavaa tietoa samalle alustalle ja tuottaa hyödyllistä tietoa liiketoiminnan tarpeisiin. Reaaliaikaista tietoa voidaan käyttää joustavasti myös mobiililaitteilla.  
 
Citrixin ratkaisuilla mobiliteetti haltuun
Arrow ECS:llä on IT-edustukset ratkaisuihin, joilla voidaan mm. toteuttaa yrityksille tietoturvalliset ja tehokkaasti hallittavat BYOD-ympäristöt. Dataan päästään käsiksi joustavasti ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Käyttäjille annetaan oikeus hyödyntää dataa ja sovelluksia tietoturvallisesti myös työntekijöiden itse omistamilla älypuhelimilla, tableteilla sekä kannettavilla.
 
Turvallinen yhteys voidaan toteuttaa kaikkiin laitteisiin. Pääsynhallinnalla varmistetaan ja suojataan päätelaitteet yhtenä integroituna, keskitetysti hallittuna ratkaisuna. 
 
Verkkoratkaisut ja tietoturva
Arrown IT-edustukset kattavat myös Riverbedin ratkaisut, joilla voidaan projisoida levypintaa konesalista etätoimipisteiden virtuaalipalvelimiin. Brocaden ja Riverbedin ratkaisuilla voidaan parantaa verkkoratkaisujen suoritustehoa ja parantaa sovelluksen vasteaikaa. Symantecin ratkaisulla tiedon varmistus ja palautus fyysisistä ja virtuaalisista palvelinympäristöistä työasemille ja servereille onnistuu deduplikoinnilla.
 
Pilvipalvelualustana voidaan käyttää vaikkapa IBM-ratkaisua, joka tarjoaa turvallisuutta, joustavuutta ja käytettävyyttä.
 
Arrow ECS:n IT-edustukset kattavat muun muassa seuraavat IT-toimittajat: Brocade, Checkpoint, Citrix, Hitachi Data Systems, IBM, Igel Technology, Juniper, Oracle, Symantec, Riverbed, Trend Micro, Veeam, VMware ja Wyse.  
 
 
Oletko kiinnostunut hyödyntämään maailman johtavien IT-toimittajien eturivin teknologiaa? Kerromme sinulle mielellään lisää