/ > Edustukset > Avocent

Avocent

Avocent on johtava innovatiivisten ohjelmistojen ja laitteistoteknologian tarjoaja. Avocentin tarkoituksena on auttaa asiakkaita linkittämään yritys it-strategiaan avoimilla, turvallisilla ja modulaarisilla ratkaisuilla.

Avocentin tuotteita ovat muun muassa datakeskukset sekä työpöytäinnovaatiot. Näillä ratkaisuilla pystytään kontrolloimaan, suunnittelemaan ja kehittämään yritysten monipuolista tietotekniikkainfrastruktuuria. Oikeilla tuotteilla voidaan ratkaista yritystason IT-organisaation haasteet.

Datakeskuksien hallintaohjelmistoja ovat esimerkiksi Data Center Planner sekä DSView 4 Management Software. Data Center Planner on visuaalinen infrastruktuurin suunnittelu- ja hallintaratkaisu. Se tarjoaa tarkat ja täydelliset tiedot laitteiden ja tarvikkeiden sijainneista, kapasiteeteista ja kasvusta. DSView 4 Management Software mahdollistaa datakeskuksen tietoturvan hallinnan sekä verkon laitteiden etäkontrolloinnin.

Avocentin palkintojakin voittaneet ratkaisut parantavat tehokkuutta, ketteryyttä sekä saavat aikaan nopeaa taloudellista tuottoa.