Avocent

Avocent on johtava innovatiivisten ohjelmistojen ja laitteistoteknologian tarjoaja. Avocentin tarkoituksena on auttaa asiakkaita linkittämään yritys it-strategiaan avoimilla, turvallisilla ja modulaarisilla ratkaisuilla.

Avocentin tuotteita ovat muun muassa datakeskukset sekä työpöytäinnovaatiot. Näillä ratkaisuilla pystytään kontrolloimaan, suunnittelemaan ja kehittämään yritysten monipuolista tietotekniikkainfrastruktuuria. Oikeilla tuotteilla voidaan ratkaista yritystason IT-organisaation haasteet.

Datakeskuksien hallintaohjelmistoja ovat esimerkiksi Data Center Planner sekä DSView 4 Management Software. Data Center Planner on visuaalinen infrastruktuurin suunnittelu- ja hallintaratkaisu. Se tarjoaa tarkat ja täydelliset tiedot laitteiden ja tarvikkeiden sijainneista, kapasiteeteista ja kasvusta. DSView 4 Management Software mahdollistaa datakeskuksen tietoturvan hallinnan sekä verkon laitteiden etäkontrolloinnin.

Avocentin palkintojakin voittaneet ratkaisut parantavat tehokkuutta, ketteryyttä sekä saavat aikaan nopeaa taloudellista tuottoa.

 

 Yhteystiedot

 
Could not resolve all the selected users.