Blue Coat

The Application Delivery Network Technology Leader

Blue Coat Systems, Inc. on 1996 perustettu, Application Delivery Network (ADN) ratkaisuja toimittava amerikkalainen yritys, jolla on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 15,000 asiakasta, mukaanlukien 81% Fortune® Global 500 yrityksistä. Blue Coatilla on päätoimipisteitä ja tukikeskuksia ympäri maailmaa (Sunnyvale, Lontoo, Tokio, Kuala Lumpur, Waterloo ja Dubai).

Blue Coatin tuoteportfoliosta löytyvät markkinoiden johtavat ratkaisut sovellusliikenteen kiihdytykseen ja optimointiin, verkkoliikenteen monitorointiin ja analysointiin, sekä tietoturvaratkaisut Web-liikenteen suodatukseen ja suojaamiseen.

Miksi ryhtyä Blue Coat jälleenmyyjäksemme?
Arrow ECS ja Blue Coat yhdessä tarjoavat kanavakumppaneillemme uniikin kokonaisuuden markkinoiden johtavia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Tarjoamamme Blue Coat portfolio on suunniteltu äärimmäisen joustavaksi, joten ratkaisut soveltuvat niin pk-yrityksille kuin maailman suurimmille palveluntarjoajillekin.

100% kanavalle omistautunut myyntirakenteemme tarjoaa täyden tuen projektien alkumetreiltä - toimituksen jälkeiseen tilanteeseen, jolloin te voitte keskittyä olennaiseen ja maksimoida taloudellisen hyödyn. Tässä vielä muutama syy, miksi solmia kumppanisopimus Blue Coatin ja Arrow ECS kanssa:

  • Kiistaton markkinajohtaja yli 40,000 asennetulla laitteella, yli 15,000 asiakkaalla, yli 150 maassa (ml. 93 Fortune Global Top-100 yrityksestä).
  • Blue Coatin alati kehittyvä tuoteportfolio sekä kattavat tukipalvelut tarjoavat paljon lisämyyntimahdollisuuksia myös olemassa oleviin asiakkuuksiin.
  • Kumppanikeskeiset markkinointiohjelmat ja myynnin edistämiseen tarkoitetut työkalut ovat aina käytössänne.
  • Myynnin ja teknisten tukihenkilöiden tuki ja koulutus pitävät huolen että osaamistasonne pysyy jatkuvasti kehityksen kärjessä.

 

 

 Yhteystiedot

 
Juha-Petteri Virtanen
Business Manager
+358 409 005 440
Jari Cederberg
Technical Sales Manager
+358 449 062 409