Censornet

SMS Passcode tarjoaa kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan turvalliseen autentikointiin mobiililaitteen avulla. Saat kätevästi kirjautumistunnuksen tekstiviestillä!

Kun käyttäjä kirjautuu järjestelmään, SMS Passcode vaatii ensin, että käyttäjätunnus ja kirjautumistunnus täsmäävät ja sen jälkeen järjestelmä luo ja lähettää kertakäyttöisen kirjautumistunnuksen käyttäjän kännykkään tekstiviestinä. Lähetetty tunnus on voimassa vain yhdellä sisäänkirjautumiskerralla. Kun käyttäjä on käyttänyt kirjautumistunnuksen, se sidotaan ensimmäiseen tunnistautumiseen ja jos toinen tunnistautuminen onnistuu, käyttäjä pääsee kirjautumaan sisään järjestelmään.
Kokonaisvaltainen tunnnistaumisprosessi lisää tietoturvaa, mutta se antaa myös loppukäyttäjille ratkaisun, joka on helppo omaksua, lisää käyttäjien tyytyväisyyttä ja vähentää help desk:n tukipyyntöjä.

Myös ratkaisun käyttöönotto on äärimmäisen helppo ja nopea; esim. käyttäjien puhelimiin ei tarvitse asentaa mitään.

Tokenit ja muut ratkaisut, jotka turvautuvat ennaltamääriteltyihin salasanoihin ja jotka eivät käytä kertakäyttöisiä viestipohjaista tunnistautumista niinkuin SMS Passcode, voivat vaarantaa turvallisuuden internetin moderneissa haasteissa.

Lue lisää mobiiliautentikoinnista SMS Passcoden sivuilta

Versio 6.0
Live demo
Login demo


 

 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Kenneth Mäkeläinen
Business Manager
+358 400 854 715
Juha Ropponen
Technical Sales Manager
+358 405 153 171