Censornet

Unified Security Services
Askarruttako sinua mitä pilvisovelluksia organisaatiossasi käytetään? Ketkä sovelluksia käyttävät ja miten niitä käytetään? Tuntuuko siltä, että eri tietoturvatuotteiden konsoleita on jo liikaa?  
Censornet Unified Security Services (USS) on kustannustehokas ratkaisu pilvisovellusten hallintaan, web- ja sähköpostisuodatukseen sekä MFA autentikointiin. USS on täysin multitenantti monen asiakkaan yhteisalusta, joka on suunniteltu palveluntarjoajaympäristöä varten 
USS itsessään on toteutettu pilvipalveluna ja kaikki neljä USS tuotetta löytyvät yhden ja saman hallinnan alta. Konfigurointi, asiakas- ja lisenssihallinta sekä raportointi löytyvät kaikki samasta paikasta.  Yhtenäinen hallintaliittymä ratkaisun kaikkiin toiminteisiin mahdollistaa vaivattoman ja nopean provisioinnin. 
USS tuotteet:
Cloud Application Control – Näkyvyys kaikkiin pilvisovelluksiin, joita organisaatiossa käytetään. Mahdollisuus määritellä tarkat säännöt miten ja kuka sovelluksia voi käyttää.
Web Security – Webliikenteen suodatus organisaation kaikille käyttäjille yhteystavasta ja paikasta riippumatta.
Email Security – Sähköpostin suodatus ja backup. Tarkistaa sekä lähtevän että saapuvan postin ja suorittaa SPAM, sisältö ja haittaohjelmien suodatuksen estäen kiristys- ja kalaustushaittaohjelmat.
Multi-Factor Authentication - Käyttäjäystävällinen ja turvallinen tapa toteuttaa  autentikointi. Kertakäyttöinen salasana luodaan realiaikaisesti ja sessiokohtaiseti, mikä lisää turvallisuutta ja estää tehokkaasti phishing yritykset. Monipuoliset kertakäyttöisen salasanan toimitustavat; tekstiviesti, appi, puheviesti tai sähköposti. Censornet Multi-Factor Authentication voidaan toteuttaa myös on-premise ratkaisuna.
Censornet on pilvitietoturvaan ja käyttäjien autentikointiin keskittynyt englantilainen yritys.


 

 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Kenneth Mäkeläinen
Business Manager
+358 400 854 715
Juha Ropponen
Inside Sales Specialist
+358 405 153 171