/ > Edustukset > Check Point

Check Point

​Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) kuuluu tietoturvamarkkinan todellisiin pioneereihin. Vuonna 1993 perustettu Check Point on onnistunut pitämään johtavan aseman markkinoilla tarjoamalla innovatiivisia ja edistyksellisiä tietoturvaratkaisuja, jotka vastaavat vaativimmankin asiakkaan tarpeita.

Check Point tuli markkinoille FireWall-1 tuotteellaan sekä sen patentoidulla Stateful Inspection -teknologialla. Tänä päivänä Check Pointin tuotteet pohjautuvat vahvasti innovatiiviseen Software Blade -arkkitehtuuriin. "Softa Bladet" mahdollistavat joustavan ja yksinkertaisen tavan ottaa käyttöön kuhunkin tarpeeseen vastaavia tietoturvakomponentteja. Näin ollen asiakkaat voivat vapaasti räätälöidä mieleisensä tietoturvakokonaisuuden.

Check Pointin strategian taustalla on visio kolmiulotteisesta business-prosessista (3D Security), jossa yhdistyvät ihmiset (people), tietoturvakäytäntö (policies) sekä käytäntöjen vahvistaminen/valvonta (enforcement). Tätä visiota noudattamalla Check Point pystyy tarjoamaan tietoturvaa kaikille kriittisille tasoille (verkko, data, endpointit).

Check Point 3D Security


Kumppaniksi?
Kumppanuus Arrow ECS ja Check Pointin kanssa tarjoaa käyttöönne äärimmäisen osaavan ja monipuolisen tukiverkoston niin myyntiin, tekniikkaan kuin myös lisenssipoliittisiin ja logistisiin haasteisiin. Check Point omaa markkinoiden kattavimman ja palkituimman tietoturvatuoteportfolion, josta löytyy ratkaisu kaikkiin markkinasegmentteihin – kaiken kokoisille organisaatioille. 
 
​​​​​​
 

 Yhteystiedot

 
Dimi Doukas
Business Manager
+358 40 564 4764
Minna Isokääntä
Inside Sales Specialist
+358 405 189 187
Jari Cederberg
Technical Sales Manager
+358 449 062 409