Citrix

Citrix tarjoaa ratkaisuillaan tietoturvallista ja hallittua joustavuutta työn tekemiseen, edistäen samalla liiketoiminnan jatkuvaa kehittymistä

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Citrix - ihmiskeskeisiä ratkaisuja tehokkaampaan työskentelyyn

Citrix pitää työntekijät, organisaatiot ja esineet yhteydessä – kaikkialla, joka hetki, joka laitteella.

Digitaalisten työtilojen edelläkävijä

Citrix on jo vuodesta 1989 alkaen helpottanut sovellusten ja sisällön käyttöä ja tehostanut työskentelyä – tehtiin töitä sitten missä tahansa. Nykyisin yli 100 miljoonaa käyttäjää 400 000 organisaatiossa – mukaan lukien 99 % Fortune 500 -yrityksistä – luottaa Citrix-ratkaisuihin ja työskentelee tavallista tehokkaammin. Citrix toimittaa yrityksille digitaalisia työtiloja sekä verkko-, tietoturva- ja analytiikkaratkaisuja.

Arrow & Citrix

Arrow on Citrixin valitsemana ainoa Citrix jakelija Suomessa. Yhteistyömme Citrixin kanssa juontaa juurensa jo yli 15 vuoden taakse. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Citrixin maaorganisaation kanssa auttaaksemme kumppaneitamme kehittämään Citrix liitännäisiä liiketoimintojaan.

Citrix kumppaneillemme Arrow tarjoaa:

  • Koulutukset ja tietoiskut myynnille, johdolle sekä teknisille asiantuntijoille
  • Dedikoidut resurssit liiketoiminnan kehittämiseen
  • Paikallinen tuki markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen sekä rahoituksen hakemiseen
  • Työkalut ja osaamisen demojen rakentamiseen
  • Citrixin viralliset (sertifiointeihin tähtäävät) tekniset käyttökoulutukset

Ota yhteyttä

Juuso Virkajärvi
Sales Manager
juuso.virkajarvi@@arrow.com
+358 50 5708973

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Työ siirtyy pilvipalveluihin, ja käyttäjät edellyttävät useampia SaaS-sovelluksia. Näiden yhteyksien ylläpito ja suojaus on ehdottoman tärkeää. Käyttäjät kaikkialla maailmassa tarvitsevat varmuutta käytön luotettavuudesta sijainnista riippumatta. Parantamalla verkon toimintakykyä ja tietoturvaa tietotekniikkaosasto saa tarvitsemansa näkyvyyden ja valvonnan heidän tarjotessaan loppukäyttäjille näiden vaatimaa käyttökokemusta.

 

Työpaikka ei enää tarkoita mitään fyysistä paikkaa. Työnteko on koko ajan dynaamisempaa toimintaa. Tämän vuoksi Citrixin digitaaliset työtilat ovat mukautettavissa, mikä antaa työntekijöille vapautta ja turvallisuutta. Riippumatta siitä, tehdäänkö työ paikan päällä, tien päällä tai pilvipalvelussa, Citrix antaa varmuutta ilman riskejä.

 

Citrix Cloud -pilvipalvelut ovat nopein, yksinkertaisin ja joustavin lähestymistapa digitaalisten työtilojen turvalliseen hallinnointiin. Vähennä kustannuksia ja monimutkaisuutta ja luo ja ota käyttöön työtiloja nopeasti pilvessä tai missä tahansa valitsemassasi infrastruktuurissa.