Commvault

Markkinajohtaja tiedon varmistus- ja palautusratkaisuissa

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Commvault varmistaa tietojesi maksimaalisen hyödyntämisen liiketoiminnassa

Tiedonhallinta ja -turvaaminen ovat tulleet kriittisiksi menetystekijöiksi liiketoiminnassa. Commvaultin modernit ratkaisut mahdollistavat tiedon oikea-aikaisen hyödyntämisen, turvallisen tallentamisen sekä nopean palauttamisen.

Commvault tarjoaa tehokkaita ratkaisuja markkinajohtajan ammattitaidolla

Valkoimastamme löytyvät tiedonhallinta- ja varmistusratkaisut kaikenkokoisille yrityksille. Paikallisesti ja pilviympäristöissä, myös vuokralisenssimallilla!

Arrow yhteistyö

Arrow ECS Finland ja Commvault takaavat yhdessä sinulle parhaan mahdollisen tuen menestyäksesi Commvaultin tiedonhallinta- ja varmistusratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme sinulle laaudukkaan ratkaisuvalkoiman, huippuasiantuntijoiden tuen sekä erittäin kattavan koultusohjelman varmistaaksemme onnistumisesi Commvaultin kanssa. Haluamme kumppaniemme menestyvän ja teemme kaikkemme, että tarvittava tieto ja osaaminen on saatavilla kun kumppanimme sitä tarvitsee.

Arrown ja Commvaultin kumppanina hyödyt: Asiantuntijaresursseista, erikoishinnoittelluista tuotteista, workshop- ja koulutustapahtumista sekä markkinointiaktiviteeteista. Ja ennen kaikkea maailmanluokan ratkaisujen tuottamasta menestyksestä liiketoiminnassa.

Ota yhteyttä

Erne Kangas
Business Manager
erne.kangas@arrow.com
+358 40 0428377

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow