/ > Edustukset > Densify

Densify

Densify - Kustannusoptimointia Pilveen ja VMware -ympäristöihin.

Kustannusten arviointi ennen pilveen siirtymistä voi olla haastavaa ja sisältää usein paljon manuaalista työtä. Usein pilvipalveluista generoituva kustannus on odotettua suurempi. Pilvipalveluiden idea on tuottaa kustannussäästöjä, koska silloin maksetaan vain siitä resurssista mitä käytetään. Jos migraation aikana allokoidaan liikaa resursseja niin ylimääräiset resurssit aiheuttavat myös ylimääräisiä kustannuksia. Työkuormien tarvitsemat resurssit voivat muuttua ajan myötä ja pilvipalveluihin voi tulla uusia kustannustehokkaampia vaihtoehtoja ajaa samaa työkuormaa. ”Right Sizing” on tärkeä ja toistuva prosessi pilvipalveluissa. Tämän avulla varmistetaan se, että pilvi-infrastruktuuria käytetään juuri sen verran kuin työkuormat tarvitsevat eli optimoidaan kustannustehokkuus.

Kustannusoptimointi on käytännössä hyvin haastavaa työtä. Kaikkien työkuormien seuranta ja niiden optimointi tuhansiin eri pilvipalveluissa tarjottaviin vaihtoehtoihin ei ole käytännössä mahdollista käyttäen ihmistyövoimaa. Densify on ymmärtänyt tämän haasteen ja tarjoaa SaaS-palvelun joka mahdollistaa automatisoidun kustannusoptimoinnin koneoppimisen avulla.

Jos On-Prem ympäristösi hyödyntää VMwarea niin voit puristaa densifyn avulla kaikki irti rautainvestoinnistasi. Densify osaa sijoittaa työkuormasi DRS-klusteriin optimaalisella tavalla ja kasvattaa virtuaalikonetiheyttäsi omassa ympäristössä. Samalla saat suosituksia virtuaalikoneiden kokosuosituksiin. Jos haluat ajaa osaa tai kaikki työkuormia tulevaisuudessa pilvessä niin samalla työkalulla näet mitä tämä tulisi kustantamaan.

https://www.densify.com/

 

 

 Yhteystiedot

 
Jussi Juusela
Director - Cloud & Services
+358 503 496 276