/ > Edustukset > F5 Networks

F5 Networks

IT-infrastruktuurin toiminta on olennainen menestystekijä käytännössä jokaiselle merkittävälle liiketoiminnalliselle aloitteelle. Niin yrityskaupoista johtuvat IT-integraatiot kuin tuotteiden julkistukset kustannustehokkaasti edellyttävät moitteettomasti toimivaa, skaalautuvaa IT-infrastruktuuria.

Käytännössä IT-arkkitehtuurit ovat kuitenkin perinteisesti staattisia ja sopeutuvat heikosti muutoksiin. Mikä tahansa nopea muutos liiketoiminnassa pakottaa IT-henkilöstön vastaamaan muutoksiin manuaalisilla, kuhunkin muutokseen liittyvillä erillisillä teknisillä toimenpiteillä, jotka kuluttavat aikaa ja resursseja.

F5 tarjoaa strategiset menetelmät ja työkalut IT-infrastruktuurin kontrollointiin. F5:n ratkaisuin yritykset pystyvät skaalaamaan, mukauttamaan ja yhtenäistämään IT-ympäristönsä liiketoiminnan vaatimuksiin ja kehittämään sitä joustavasti edelleen.

Miksi F5 erottuu muista?
Ainoana laitevalmistajana F5 tarjoaa arkkitehtuuriltaan avoimen teknologisen kehyksen, jolla IT-yritykselle pystyvät tuomaan uusia palveluita luomaan todellista liiketoiminnallista lisäarvoa. Tämä ainutlaatuinen kehys sisältää seuraavat menetelmät ja tuotteet:

 • F5 TMOS ®
  Universaali, eri tuotteiden yhteinen alusta joka tuo älykkyyttä ja täyden kontrollin sovellustuotantoon.
 • F5 iRules™
  Tapahtumalähtöinen scripting-kieli jolla mukautetaan ja määritellään kuinka sovelluksiin liittyvää liikennettä torjutaan, tutkitaan, muokataan ja välitetään.
 • F5 iControl®
  Avoin API-rajapinta jolla automatisoidaan tiedonvälitystä ja radikaalisti vähennetään IT-henköstön manuaalisten toimenpiteiden tarvetta.
 • F5 Data Management Operating System
  F5:n skaalautuvan ja älykkään tiedostovirtualisointiratkaisun ydin joka yksinkertaistaa ja automatisoi datan käsittelyä ja välitystä.

F5 tarjoaa myös ainutlaatuisen, liiketoimintalähtöisen sosiaalisen yhteisön, DevCentral, jossa yli 73,000 käyttäjää jakavat innovaatioita skaalautuvien ja dynaamisten verkkojen luomiseksi.

 
 

 Uutiset

 
 

 Yhteystiedot

 
Dimi Doukas
Business Manager
+358 40 564 4764