FireEye

FireEye tarjoaa ratkaisut edistyneiden tietoturvauhkien ​ja hyökkäysten havaitsemiseen ja torjuntaan. Näitä uhkia perinteiset tietoturvaratkaisut eivät suodata pois. FireEye auttaa asiakkaita toteuttamaan hyökkäysiin ja haittoihin liittyvää torjuntaa ja tutkintaa tehokkaasti ja helposti. Tätä varten FireEyella on erittäin kattava portfolio teknologiaa ja palveluita:

  • FireEye NX on ratkaisu verkkohyökkäysten torjuntaan, joka suojaa nollapäiväuhilta ja toimii myös IPS tilassa. Suojaa sekä tunnettuja että tuntemattomia uhkia vastaan verkkotasolla.
  • FireEye EX on ratkaisu sähköpostin välityksellä toteutettavien edistyneiden hyökkäysten torjuntaan, mm. kiristysohjelmat. Ratkaisu voidaan haluttaessa toteuttaa hyödyntämällä valmistajan pilvialustaa, jolloin asiakkaan ei tarvitse asentaa laitteita tai ohjelmistoja itse. Pilvialusta soveltuu erityisen hyvin asiakkaille, jotka hyödyntävät pilvipalveluja laajasti.
  • FireEye HX on ratkaisu edistyneiden uhkien havaitsemiseen päätelaitteissa.  Ratkaisun avulla saadaan näkyvyys siihen, miten laajasti jokin haitta on levinnyt päätelaitteissa ja ratkaisun avulla on mahdollista nopeasti eristää murretut päätelaitteet. Ratkaisu sisältää myös antivirussuojan.
  • FireEye MVX on FireEyen oma patentoitu kehittynyt sandbox teknologia, joka havaitsee myös monivaiheiset hyökkäykset.
  • FireEye iSight Threat Intelligence tiedustelutietoa, voidaan hyödyntää mm.  tietoturvapoikkeamien tutkinnassa, haavoittuvuuksien priorisoinnissa ja paremman tilannekuvan muodostamiseen. iSight on sekä operatiivinen että strateginen työkalu.
  • FireEye Helix palvelualusta yksinkertaistaa ja automatisoi tietoturvatoiminteet. Helix tarjoaa verkko- ja päätelaitesuojaa, näkyvyyden kolmannen osapuolen ratkaisuihin sekä iSight palvelun joustavalla lisensointimallilla.

Mandiant konsultointipalvelu organisaation tietoturvauhkien vastustuskyvyn arviontiin, proaktiiviseen testaukseen sekä tietoturvamurtojen forensiikka ja hallinta.

https://www.fireeye.com/


​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Kenneth Mäkeläinen
Business Manager
+358 40 0854715