/ > Edustukset > Hitachi Vantara

Hitachi Vantara

Hitachi Vantara on yksi maailman johtavista tallennusjärjestelmien toimittajista tarjoten tallennustekniikkaa, -palveluja ja -ratkaisuja. Olemme markkinajohtaja levyjärjestelmien virtualisointiratkaisuissa. Visiomme on, että tallennustekniikan täytyy olla virtualisoitua, automatisoitua ja ympäristöä säästävää ja sen täytyy soveltua pilvikäyttöön. Tämän vision avulla yhtiö toimittaa ketteriä ratkaisuja, jotka säästävät IT-kuluja. Hitachi Vantara on kansainvälisesti yli 5300 työntekijää ja se toimii yli sadassa maassa ja alueella.

Suomessa Hitachi Vantara on markkinajohtaja suurten konesalien tallennusratkaisuissa. Tämä koeteltu luotettavuus on myös pienempien ympäristöjen tallennuslaitteistojen oleellinen ominaisuus. Hitachin Unified -järjestelmät tuovat kustannustehokkaat ratkaisut keskisuurten yritysten ja organisaatioiden ulottuville, joilla näiden kaikki tallennustarpeet voidaan hoitaa. Yhdessä Arrow ECS:n ja heidän jälleenmyyjäverkostonsa kanssa Hitachin tuotteet ovat lähellä asiakasta kaikkialla Suomessa.

Hitachin demoympäristö Arrow ECS:n Solution Centerissä tarjoaa mahdollisuuden tutustua tallennusratkaisuihimme ja turvallisesti testata eri valmistajien tuotteiden integrointia siten, että sovellusten jatkuva käytettävyys ja suorituskyky voidaan turvata.

Lisätietoja www.hds.com/fi.

 

 

 Uutiset

 
 

 Yhteystiedot

 
Erne Kangas
Business Manager
+358 400 428 377