IBM

Kehitä ja myy ratkaisuja sekä palveluita, jotka yhdistävät vahvat rakennuspalikat sekä älykkyyden omaan ainutlaatuiseen lisäarvoosi.

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Tietoa IBM:stä

IBM on yli 170 maassa toimiva tekoälyä hyödyntävään tietojenkäsittelyyn ja pilvipohjaisiin palveluihin erikoistunut teknologiavalmistaja.

Jatkuva innovointi

IBM on jatkuvassa kehityksen tilassa ja siksi pysynyt jo 100 vuotta teknologiainnovoinnin etulinjassa. IBM tuotteet, ratkaisut ja palvelut muodostavat merkittävän liiketoimintamahdollisuuden kumppaneilleen. IBM ratkaisujen päälle voit rakentaa oman, uniikin lisäarvosi.

Yhteistyö Arrow:n kanssa

Arrow ECS on yksi maailman suurimmista IBM-jakelijoista. Työskentelemme tiiviisti IBM:n sekä kanavakumppaneiden kanssa muodostaaksemme laajan valikoiman lisäarvopalveluita liiketoiminnan kasvattamiseksi. Omistautunut tiimimme on sitoutunut tarjoamaan sinulle edistykselliset IBM-ratkaisut, teknisen asiantuntijuuden sekä liiketoiminnallisen näkemyksen.

  • IBM-koulutukset
  • Myynnillinen ja tekninen asiantuntijuus
  • Tuki kumppaniohjelmissa ja muissa prosesseissa
  • Markkinoinnillinen näkemys

Ota yhteyttä

Lauriina Pekkarinen
Business Manager
lauriina.pekkarinen@arrow.com
+358 50 317 6667

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Ohjelmistot ovat IBM:n Älykäs Planeetta -strategian ytimessä ja ne tarjoavat suuria kasvumahdollisuuksia; Analytics, AI, Automation, Blockchain, Cloud Computing, IT Infrastructure, IT Management, Mobile Technology, Security, Software Development. Lue lisää

Palvelimet ja tallennusratkaisut ovat kehittyneet - ne voivat ymmärtää ja oppia. Riittääkö, että infrastruktuuri on toimiva, vaikka se voisi tehdä paljon enemmänkin? Haasta itsesi ajattelemaan uudella tavalla siitä, kuinka suunnittelet, rakennat ja toimitat infrastruktuurin. Lue lisää

IBM Storage -ratkaisut tarjoavat hybrid cloudin ja ohjelmistopohjaisten tallennusratkaisujen ketteryyden, tehokkuuden, korkean suorituskyvyn ja nopeuden.

IBM-kumppanimme voivat auttaa analysoimaan tallennusjärjestelmän nykytilan sekä suunnittelemaan asiakkaan tulevaisuuden tarpeita vastaavan arkkitehtuurin. Lue lisää

Säästä aikaa ja rahaa hyödyntämällä asiantuntevia multi vendor -tukipalveluita, jotka nopeuttavat vian selvitystä sekä korjausta hyödyntämällä prediktiivistä ja kognitiivista teknologiaa. Lue lisää

IBM Cloud -pilvipalvelut ovat nyt saatavilla ArrowSphere Marketplacen kautta. Saatavilla olevat ratkaisut:

  • IBM SPSS - numeroaineistojen analysointiin, tutkijan tai analyytikon käyttöön.
  • IBM Cloud - pilvipohjainen ketterä ja skaalautuva alusta uusien sovellusten kehittämiseen ja ajamiseen.
  • MaaS360 with Watson - pilvipohjainen hallintaratkaisu, joka hyödyntää tekoälyä ja koneoppimista päätelaitteiden hallintaan ja suojaamiseen.