/ > Edustukset > IBM Hardware > IBM Hardware

IBM Hardware

IBM työskentelee tiiviisti johtavien käyttöjärjestelmävalmistajien (Windows, Linux, UNIX) kanssa tarjotakseen valinnan mahdollisuuden sekä joustavuutta muuttuvien tarpeiden edessä. System x -palvelimet tarjoavat ennakoivat työkalut monimutkaisuuden hallitsemiseen ja liiketoiminnan kasvun tukemiseen. System x -palvelimet on varustettu ominaisuuksilla, jotka tukevat tehokkuutta ja näin myös ympäristöystävälli-syyttä.Tuoteryhmä sisältää torni-, räkki- ja korttipalvelimia (BladeCenter) optioineen. Käytettävät suoritinteknologiat ovat Intel ja AMD.

IBM Power Systems (IBM i ja AIX)
IBM Power Systems -palvelimet perustuvat IBM:n omaan Power-teknologiaan. Power Systems -palvelimilla on erittäin korkea käytettävyys ja ne tarjoavat luotettavan alustan kaikille AIX- ja Linux-sovelluksille. Tuoteryhmä sisältää torni-, räkki- ja korttipalvelimia (Blade Center) optioineen. IBM Power Systems palvelinten erikoisuutena on Capacity on Demand -ominaisuus: Laitteen mukana voidaan toimittaa "passiivisia" prosessoreita ja muistia, jotka saadaan tarvittaessa nopeasti käyttöön erikseen ostettavan salasanan avulla. AIX binääriyhteensopivuustakuu takaa, että tulevatkin AIX-versiot toimivat nykyisillä koneilla ja tulevilla Power-suorittimilla voidaan ajaa nykyisiä sovelluksia.

IBM System Storage
IBM System Storage -tuotteet tarjoavat joustavia, skaalautuvia tallennusratkaisuja on-demand ympäristöihin. Järjestelmät on suunniteltu tukemaan kaiken kokoisten yritysten liiketoiminnan jatkuvuutta ja tehokkuutta. Tuotealue sisältää nauhavaihtajia, nauhakirjastoja, levyjärjestelmiä sekä tallennusjärjestelmien virtualisointiratkaisuja (SVC).