Microsoft

Microsoft enables digital transformation for the era of an intelligent cloud and an intelligent edge

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Microsoftin johtavat pilvipalveluratkaisut

Empower the digital transformation with Microsoft Cloud

Maailman johtava teknologiayritys Microsoft toimii digitaalisen transformaation mahdollistajana. Microsoftin laaja-alaisilla teknologioilla ja ratkaisuilla eri toimialojen organisaatiot voivat löytää ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä parantaa ja tehostaa työn tuottavuutta alan uusimmilla ja jatkuvasti kehittyvillä teknologioilla.

Miksi kumppanoitua Arrow:n ja Microsoftin kanssa?

Arrow ECS Finland toimii Suomessa ja ympäri maailmaa ohjelmistoyritys Microsoftin teknologiajakelijana. Kumppanit ICT- palveluntarjoajista teleoperaattoreihin ja sovelluskehittäjiin voivat Arrow ECS Finlandin kumppanuuden kautta hyödyntää Microsoft teknologiaratkaisuja tarjotessaan palveluja tai ratkaisuja omille loppuasiakkailleen. Me Arrow:lla uskomme vahvasti kumppaniyhteistyöhön ja sen kehittämiseen. Arrow:n Microsoft-tiimistä saat aidon yhteistyökumppanin, jonka kanssa kehität ja kasvatat liiketoimintaasi. Olipa kyseessä sitten Microsoftin pilviratkaisut tai konesalista tuotetut palvelut, niin me autamme sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja löytämään parhaat ratkaisut juuri sinun loppuasiakkaallesi. Kumppanina pääset osallistumaan Arrow:n järjestämiin monipuolisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin niin myynnillisistä ja teknillisistä koulutuksista liiketoimintakonsultointiin ja arkkitehtuurien sparrailuun. Me pyrimme nostamaan organisaatiosi Microsoft tekemisen uudelle tasolle.

Joustavan ja skaalautuvan Microsoft Cloud Solution Program (CSP) mallin kautta organisaatiosi pääset tarjoamaan skaalautuvalla pay as you go-mallilla Microsoft teknologiapalveluja olemassa oleville ja uusille asiakkaillesi.
Arrow:n tarjoaman globaalin ArrowSphere-työkalun kautta kumppanit saavat käyttöönsä hallintatyökalun, joka avulla voidaan Microsoft palvelut provisoida hetkessä loppuasiakkaille ilman etukäteisinvestointia. Maailmalla palkitun ArrowSphere-työkalun avulla saat maailman johtavien teknologiayritysten palvelut ja tuotteet osaksi palveluntarjontaasi ja luot kokonaisvaltaisiaratkaisuja asiakkaillesi. Tehostamalla hallintaprosesseja, saat selkeitä kustannussäästöjä maksamalla vain käytössä olevista lisensseistä ja pilvipalveluista.

Arrow ECS valittiin vuoden 2019 Microsoft globaaliksi Indirect CSP Provider -kumppaniksi, ja suurin syy palkinnolle oli kumppaneidemme kanssa yhdessä tekeminen ja sen kautta liiketoiminnan kasvattaminen, joten jos organisaatiosi tekee Microsoft teknologialla palveluja loppuasiakkaille, niin ole yhteydessä Arrow ECS Finlandiin ja katsotaan miten voimme yhdessä kehittää liiketoimintaasi entistä paremmaksi.

Ota yhteyttä

Eetu Roponen
Business Manager
eetu.roponen@arrow.com
+358 50 3636276

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Microsoftin tietoympäristöratkaisut voi vapauttaa datasi piilevän potentiaalin riippumatta siitä, sijaitseeko se paikallisena, pilvessä vai verkon reunalla. Voit paljastaa näkemyksiä ja mahdollisuuksia, jotka mullistavat liiketoimintasi.

https://www.microsoft.com/en-us/itshowcase/microsoft-365

Microsoftin tietoympäristöratkaisut voi vapauttaa datasi piilevän potentiaalin riippumatta siitä, sijaitseeko se paikallisena, pilvessä vai verkon reunalla. Voit paljastaa näkemyksiä ja mahdollisuuksia, jotka mullistavat liiketoimintasi.

https://www.microsoft.com/en-us/itshowcase/data-and-ai

Microsoftin älykkäiden Dynamics 365 liiketoimintasovelluksien avulla yritykset voivat muuttaa toimintatapoja ja prosesseja toiminnanohjauksesta asiakaskokemuksen hallitsemiseen mukautuen jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

https://www.microsoft.com/en-us/itshowcase/business-applications

Microsoftin moderni Azure-pilvialusta tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja ja digitaalisia palveluja organisaatioille palveluntuotantoon ja uusien ratkaisujen kehittämiseen tekoälyn, sovelluskehityksen tai vaikkapa IOT-palvelujen saralla. Jatkuvasti kehittyvän globaalin Azure-pilvialustan avulla organisaatiosi ideat ja visiot voidaan muuttaa konkreettisiksi ratkaisuiksi

https://partner.microsoft.com/en-us/solutions/apps-infrastructure