Arrow tukee Microsoft-pilvipalveluiden kasvua lisäarvopalveluidensa avulla, joita ovat muun muassa eri valmistajien ratkaisuiden yhdistäminen, tekninen konsultointi, markkinointipalvelut, pilvipalveluiden hallinnointi- ja migraatiotyökalut sekä laskutus- ja tukipalvelut. Pilvipalvelut tuodaan ArrowSphereen, joka on Arrow’n pilvipalveluiden ja palveluntarjoajien lisenssien kauppapaikka ja älykäs hallintatyökalu.

”Arrown lisäarvopalvelut auttavat kumppaneita myymään etenkin hybridi-pilvipalveluita asiakkailleen. Olemme innoissamme päästessämme laajentamaan portfoliotamme Microsoft Cloud Solution Provider -ohjelmalla”, totesi Steve Robinson, Vice President of Arrow’s global cloud business.

”Olemme iloisia, kun pystymme vastaamaan pilvipalveluiden kasvavaan kysyntään ja laajentamaan pilvipalvelukumppaneiden mahdollisuuksia Microsoft Cloud Solution -ohjelmassa”, totesi Phil Sorgen, Microsoftin corporate vice president, Worldwide Partner Group. ”Microsoft Cloud Solution Provider –ohjelmassa kumppanimme syventävät asiakassuhteitaan ja laajentavat pilveen liittyviä liiketoimintamahdollisuuksiaan.”
Arrow auttaa maailman johtavia teknologiavalmistajia ja heidän kumppaneitaan kiihdyttämään liiketoimintansa kasvua, lisäämään kannattavuutta sekä varautumaan tulevaisuuteen nopeasti muuttuvalla IT-toimialalla. Arrow tuo pilvikanavakumppaneilleen uusia mahdollisuuksia, lisää heidän tavoittavuuttaan sekä auttaa heitä yksinkertaistamaan operatiivista toimintaansa. Lue lisää osoitteessa: www.arrowecs.fi/microsoft

Arrow Electronics on maailmanlaajuinen teollisten ja  yritystason elektroniikkakomponenttien ja IT-järjestelmien tukkumyyjä. Arrow toimii kanavakumppanina yli 100 000 valmistajalle, alihankkijalle ja asiakkaalle maailmanlaajuisen, yli 460 toimipisteen ja 85 maassa toimivan verkostonsa kautta.