NetApp Cloud header_v2.jpg
NetApp® Cloud Central on portaali, josta löytyy joukko datapohjaisia palveluita, joiden avulla voit käyttää kriittisiä sovelluksia pilvessä, luoda automatisoituja DR-ratkaisuja, varmuuskopioida SaaS-tietoa, sekä siirtää ja hallinnoida dataa tehokkaasti hybridipilviympäristöissä.

Cloud Volumes Service.png
Cloud Volumes Service
on alan johtava NFS / SMB -palvelu pilvessä.
Palvelun etuina ovat suorituskyky ja helppo liitettävyys pilvipalveluihin, kuten analytiikka, tietokanta ja muut natiivit palvelut. Cloud Volumes Service tukee sekä pilvi- että hybridipilviympäristöjä saumattomalla tiedonsiirrolla. Palvelu on saatavana valitsemassasi pilvessä, AWS, Azure ja Google Cloud.
Tutustu tarkemmin

Cloud Volumes ONTAP.png

Cloud Volumes ONTAP
on NetAppin johtava ONTAP-käyttöjärjestelmä AWS:lta tai Azuresta. Sama käyttöjärjestelmä pilvessä ja omassa konesalissa mahdollistaa datanhallinnan ja saumattoman tiedonsiirron hybridipilviympäristöissä. Hankintamallina BYOL ja PAYG.
Tutustu tarkemmin
 

Cloud Insights.png
Cloud Insights
= valvontatyökalu, joka antaa täyden näkyvyyden infrastruktuuriisi, mukaan lukien pilviresurssit.
Cloud Insightsin avulla voit monitoroida, etsiä vikoja ja optimoida julkisen pilven ja oman konesalin resursseja. Cloud Insights -ohjelmistoa tarjotaan Software-as-a-Service (SaaS) -palveluna, joten sinun ei tarvitse huolehtia ylläpidosta, päivityksistä tai käytettävyydestä.
Tutustu tarkemmin

Cloud Sync.png

Cloud Sync
 on NetAppin palvelu nopeaan ja turvalliseen datasynkronointiin. Voit esimerkiksi siirtää dataa turvallisesti paikallisten NFS tai CIFS jakojen, Amazon S3 objektiformaatin, Azure Blobin, IBM Cloud Object Storagen ja NetApp Storage Grid Webscalen välillä.
Tutustu tarkemmin


SaaS Backup.png
SaaS Backup
= NetAppin SaaS Backup-ratkaisu auttaa suojaamaan SaaS tiedot uhilta tai tahattomalta poistamiselta. SaaS-palvelun tuottajat eivät varmuuskopioi käyttäjien tietoja, mutta ongelmaan löytyy nyt ratkaisu NetAppilta!
Office365.png

Saatavilla Microsoft Office 365 palveluille (Sharepoint, Exchange, Teams, OneDrive).

NetApp SaaS Backup -palvelun avulla voit varmuuskopioida, löytää ja palauttaa sähköposteja, kalentereita, yhteystietoja, tehtäviä, sivustokokoelmia, sivustoja, luetteloita ja tiedostoja.

salesforce.png
Rekisteröidy nyt ennakkoesittelyyn SaaS-sovelluksesta, joka varmuuskopioi ja palauttaa Salesforce -palvelun tietosi.
Tutustu tarkemmin