Nutanix

Nutanix

Nutanix on huipputehokkaiden ja skaalautuvien datakeskusten markkinajohtaja maailmassa
 
Nutanix Virtual Computing Platform on palkittu virtuaalisen tiedonkäsittelyn alusta, joka mahdollistaa modulaarisen ja kustannustehokkaasti skaalautuvan infrastruktuurin yhdistämällä sekä prosessoinnin että tallennuksen. Nutanix tarjoaa ratkaisun jopa kaikkein vaativimmille projekteille, kuten:
 
• Virtual Desktop hankkeet (VDI)
• Big Data
• Palvelinvirtualisointi
• Katastrofista toipuminen
• Etätoimistoratkaisut
 
Nutanix käyttää samankaltaista konesaliteknologiaa kuin IT-innovaattorit Google, Amazon ja Facebook. Nutanix tarjoaa kumppaneilleen mahdollisuuden nopeuttaa ja kasvattaa virtualisointiliiketoimintaa nopeasti ja tuottavalla marginaalilla.
 
VMware, Citrix ja Gartner suosittelevat Nutanixin ratkaisua virtualisoitujen kuormien, kuten sovelluksien, palvelinten ja työasemien ajamiseen.
 
Nutanix mullistaa palvelinten, tallennuksen ja virtualisoinnin käyttöönoton. Perinteisten valmistajien tarjoamat ratkaisut, laajat päivitykset ja tallennusjärjestelmien korvauksista koituvat mittavat investoinnit voidaan välttää Nutanixin tarjoamalla ohjelmistopohjaisella datacenterin ohjauksella. Nutanixin virtuaalisen tiedonkäsittelyn alusta laskee kustannuksia ja tehostaa toimintaa.

Referenssiarkkitehtuurit:
Ratkaisut:
Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää kasvumahdollisuuksista Arrow ECS kumppanina – ota yhteyttä.
 
 
 
 
​​​
 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 

Yhteystiedot

Sami Turunen
Technical Sales Manager
+358 405 510 840
Heikki Niemelä
Business Unit Manager
+358 400 421 249