Riverbed

Riverbed auttaa yrityksiä ja yhteisöjä toteuttamaan strategisia päätöksiä . Virtualisointi-, konsolidointi-, pilvipalveluiden käyttöönotto- ja katastrofilta suojautumis -hankkeiden tavoitteet voidaan saavuttaa ilman suorituskyvyn ja käyttäjäkokemuksen vähenemistä. Riverbed on perustettu vuonna 2002 ja pääkonttori on San Fransiscossa. Loppuasiakkaita on yli 19000, joista 1005 on Forbes Global 2000 –listalta.

Palveluiden konsolidointi edellyttää suorituskykyisiä tietoliikenneverkkoja, kun käyttäjien sovellukset sijaitsevat luotettavissa palvelukeskuksissa. Perinteinen tapa saada lisää suorituskykyä verkkoon on lisätä kapasiteettia. Valitettavasti siirtotien leventäminen ei poista etäisyyden aiheuttamia ongelmia ja tässä Riverbed Steelhead –ratkaisut ovat avuksi.

100% konsolidointi ei ole ollut tähän päivään asti mahdollista, sillä etätoimistoissa on edelleen paikallisia palveluita. Riverbed Granite mahdollistaa etäpalveluidenkin konsolidoinnin. Granite tekee etäpisteiden palveluille ja tallennustilalle saman, minkä VDI tekee työasemille: konsolidoidaan data ja suoritus.

Virtualisoidun palvelukeskuksen haasteena on näkyvyys suorituskykyyn palveluiden ja käyttäjien eriytymisen johdosta. Emme osaa seurata, mitata ja arvioida käyttäjäkokemusta etäpisteestä virtualisoidun palvelukerroksen läpi, missä sovelluksella on useita virtualisoituja elementtejä esim. front-end, sovellus, middleware ja tietokanta. Freewarena saatava WireShark on 100% protokolla-analysaattori. Tämän ohjelmiston tekijät ovat Riverbed:llä töissä toteuttamassa Cascade-ratkaisuja. Cascaden avulla tehostat esim. helpdesk-palvelua, koska järjestelmä etsii potentiaaliset ongelmapaikat jopa ennen ensimmäistä tukipuhelua.

Riverbed tuottaa yhdessä Akamain kanssa tehostettua ja kiihdytettyä ”ohituskaistaa” julkisten pilvipalveluiden käyttöön. Microsoft Office 365, Google Apps ja Salesforce ovat esimerkkejä julkisista pilvipalveluista, missä loppukäyttäjällä on lähiverkonomainen käyttökokemus etäpalveluista Cloud-kiihdytyksen vuoksi. Whitewater tarjoaa yrityksille/yhteisöille mahdollisuuden varmistaa palvelut pilvipohjaisiin varmistuspalveluihin. Tuttujen optimointitekniikoiden vuoksi siirrettävät tietomäärät ovat murto-osa lähtödatasta, joten varmistusaikaikkuna voidaan pitää lyhyenä. Pilvivarmistus toimii myös osana katastrofivalmiutta, koska tallenne sijaitsee oman toimitilan ulkopuolella. Varmistusdata salataan luonnollisesti ”on flight” ja ”at rest”.

Riverbedin tuotteet on tehty ratkaisemaan verkon ongelmia näíllä teknologian aloilla:

  1. Sovelluskiihtyvyys - verkon resursseja käyttävät sovellukset voidaan ajaa nopeammin.
  2. Kaistanleveyden optimointi - verkossa kulkevaa liikennettä voidaan vähentää, jolloin pystytään laskemaan kaistanleveyden vaatimuksia.
  3. Datakeskus - it- ja tallennuslaitteistoa voidaan vähentää konsolidoinnin ja virtualisoinnin avulla.
  4. Tietosuoja ja palautus - Tiedon varmistusta voidaan nopeuttaa, jolloin pystytään varmistamaan enemmän tietoa lyhyemmässä ajassa.
  5. Verkon suorituskyvyn hallinta - Verkon suorituskyvyn ongelmat ja poikkeamat voidaan tunnistaa automaattisesti.
  6. Pilvipalvelut ja tallennuksen kiihdyttäminen - parantaa verkon suorituskykyä yksityisten ja julkisten pilvien käyttämiseen, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää paremmin etäresursseja.

https://www.riverbed.com/fi/

 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Contact Person

 
Tero Heikkilä
Business Manager
+358 44 0688995
Ali Aropaltio
Technical Sales Manager
+358 40 5723351