SimpliVity

SimpliVity on hyperkonvergenssiratkaisujen edelläkävijä. Se yhdistää palvelin- ja tallennuskapasiteetin helposti hallittavaksi ohjelmisto-ohjatuksi kokonaisuudeksi luoden erinomaisen alustan nykyaikaisille konesaliarkkitehtuureille. Ainutlaatuinen globaali deduplikointi vähentää levytilan tarvetta, mahdollistaa globaalin replikoinnin ja sisältää varmistusratkaisun.

SimpliVityn Hyperkonvergenssi on edullinen ja yksinkertainen tapa toteuttaa virtualisoitu datakeskus. Hyperkonvergenssissa sulautetaan kaikki perinteisen datakeskuksen laitteet yhteen helposti laajennettavaan kapasiteettiyksikköön, jonka ytimenä on standardi räkkipalvelin. Kaikki perinteisen datakeskuksen toiminnallisuus tehdään älykkäässä ohjelmistokerroksessa ja hallinta yhdellä tutulla vCenter käyttöliittymällä .

SimpliVityn uniikki Datavirtualisointialusta tarjoaa edut päivittäisessä operoinnissa:

  • Virtuaalipalvelinten paikalliset varmistukset ja palautukset ja kloonaukset sekunneissa.
  • Virtuaalipalvelimen varmistaminen, palauttaminen, kloonaus datakeskusten välillä alle minuutissa – välittämättä datakeskusten välisen tietoliikenneyhteyden suorituskyvystä.
  • Datastoren luonti 45 sekunnissa, datastoren muokkaaminen sekunneissa.
  • Täydellisen varmistuspolitiikan luonti ympäristölle minuuteissa.
  • Virtualisoidun datakeskuksen käyttöönottaminen päivässä.
  • Koko ympäristön admin-koulutus tunnissa

Pohjan SimpliVityn ratkaisuille luo OmniStack Data Virtualization Platform -tiedostojärjestelmä, jossa yhdistyy palvelin- ja tallennuskerros yhdeksi, jaetuksi ja skaalautuvaksi resurssiksi. Ratkaisun tehosta ja skaalautumisesta vastaa PCIe väyläliitäntää tukeva OmniStack Accelerator Card, joka mahdollistaa datan inline deduplikoinnin, pakkauksen sekä tiedon optimoinnin. Arrow ECS esiasentaa Lenovon palvelimen, OmniStack Accelerator Cardin ja ohjelmistot nopeasti käyttöönotettavaksi kokonaisuudeksi.

simplivity 5 year.JPG

 
​​​
 

 Yhteyshenkilöt

 
Mikko Mäkelä
Business Unit Manager
+358 407 324 813
Jari Mikkonen
Senior Sales Manager - Lenovo HW
+358 407 663 531
Tommi Hellman
Inside Sales Specialist
+358 407 163 476