Symantec

Maailman johtava kyberturvallisuus-yritys

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Suunnannäyttäjä tietoturvassa ja innovaatioissa

Web-hyökkäyksiä on päivittäin yli miljoona, jolloin organisaatiot ovat pakotettuja suojaamaan arvokkaan datan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Merkittävimmät analysoijat kuten Gartner, IDC ja Frost&Sullivan, toistuvasti arvottavat Symantecin maailman johtavaksi tietoturvainnovaatioissa.

Yhteistyö Arrown kanssa

Arrow on johtava Symantec maahantuoja. Tiimillämme on osaamista ja kokemusta tukea kumppaneitamme Symantec liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa laaja-alaisesti.

  • Voit olla yhteydessä pre- ja postsales tukipalveluihimme sekä hinnoittelutiimiimme
  • Saat pääsyn markkinointimateriaaleihimme sekä markkinointiaktiviteettien rahoittamiseen
  • Saat pääsyn Arrow koulutuspalveluihin

Ota yhteyttä

Dimi Doukas
Business Manager 
dimi.doukas@arrow.com
+358 40 5644764

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Hyödyntämällä tekoälyä (AI) läpikäydäkseen yli yhdeksän miljardia riviä tietoturvadataa,Symantec tarjoaa kaikkein laajimman uhkatietokannan kaikkialla. Symantec hyödyntää tätä näkyvyyttä läpi kaikkien pääte- ja mobiililaitteiden, tietoverkkojen ja pilvipalvelimien. Suojaten asiakastasi sekä asiakkaan omissa tiloissa skeä pilvessä

Symantec Data Loss Prevention Cloud sekä Symantec CloudSOC on integroitu ratkaisu pilvitietoturvaan. Se yhdistää alueensa parhaan tietojen vuotamisen eston (DLP) sekä pilvipalveiden pääsynhallinnan (CASB) teknologiat havaitakseen varjoinformaation pilvessä. Tämä autaa organisaatioita pitämään datan turvassa ja vaatimustenmukaisina pilvessä.

Integroimalla kehittynyttä uhkien torjuntaa, CASB SaaS kontrolleja, web riskejä ja datatietoturvaa samaan Secure Web Gateway (SWG) ratkaisuun, Symantec mahdollistaa yksinkertaisen tavan turvallisti ottaa käyttöön pilvisovelluksia ja -arkkitehtuureja

Sähköposti on nykyisin organisaatioiden elämänneste, mutta myös paikka kohdennetuille hyökkäyksille. O365 helppous, Gmail ja muuta pilvipohjaiset tuottavuutta kasvattavat työkalut kasvattavat samalla haavoittuvuutta. Symantec viestiturvallisuuden alusta suojaa sähköpostia pilviympäristössä sekä asiakkaan omissa tiloissa valtaosalta kehittyneimpiäkin hyökkäyksiltä.

Symantec IoT ratkaisut tarjovat täysimittaisen suojauksen IoT ja kriittisille ympäristöille.

Symantecin Critical System Proction (CSP) on kevyt tietoturvaratkaisu joka sisältää: Päätelaitepalomuurin, laite- ja konfiguraatiokontrollin, tiedostojen muuttumattomuudein monitoroinnin, käyttäjärjestelmän kovennuksen, sovellusten turvalliseksi luokittelun (white list) , automaattisen hiekkalaatikkotoiminnallisuuden ja paljon muita erityisesti IoT teknolialle suunniteltuja turvallisuustoimintoja.

Symantec Industrial Control System Protection (ICSP Neural) skannaa ja suojaa haittaohjelmilta, jotka siirtyvät USB:n kautta. Nämä yritysvalmiit alumiiniset skannausasemat ovat tarkoitettu niihin lokaatioihin, joissa USB-laitteita käytetään säännöllisesti teollisuuslaitteita, johin voi kohdistua haittaohjelmtarjuntoja.

 

Symantec pilvipalvelut ovat saatavilla ArrowSpheren kautta, joka on Arrown moniasiakaspalveluympäristö ja kauppapaikka kumppaneillemme pilviratkaisuihin. Nämä ratkaisut sisältävät mm.

Symantec päätelaitesuojaus (SEP CLOUD), pilvipohjainen tietoturvaratkaisu kohdennettu pienille ja keskisuurille yryityksille. Tarjoten helpon ja tietoturvaa-palveluna organisaatioille, joilla on hyvin rajalliset IT-resurssit

Symantec Email Security Service (ESS) turvaamassa Microsoft Office 265, Google G Suitea ja asiakkaan omissa tiloissa olevaa sähköpostia alan kaikkein täysimittaisimmalla sähköpostin tietoturvaratkaisulla