/ > Edustukset > Symantec

Symantec

Symantec on yksi maailman suurimmista ohjelmistoyhtiöistä. Henkilökuntaa on yli 20000 ja liikevaihto yli 6 miljardia dollaria. Tarjooma koostuu n. 150 tuotteesta jakautuen tietoturvaan, käytettävyyteen ja päätelaitteiden hallintaan ja virtualisointiin. Symantec on useilla tuotealueilla markkinajohtaja esim. tietoturvassa ja varmistusohjelmistoissa.

Tietoturvassa taustalla toimii maailmanlaajuinen valvontaverkko GIN (Global  Intelligence Network). Symantecilla on myös ainutlaatuista tekniikkaa kuten mainepohjainen seuranta webistä saatavalle informaatiolle. Symantec sijoittui parhaiten sekä visiossa että toteuksessa tuoreimmassa päätelaitesuojauksen Gartnerin Magic Quadrantissa. 

Varmistusohjelmistoissa Symantecin markkinaosuus on 38% ja Symantec on tuonut markkinoille suositut Backup Exec Appliance varmistuksen valmisratkaisut. Ne sisältävät ohjelmiston, laitteiston ja tuen kaikki yhdeltä toimittajalta, ja näin helpottavat suuresti varmistuksen käyttöönottoa ja hallintaa koko elinkaaren ajan.

Symantec on laajentanut päätelaitteiden hallintaa mobiililaitteisiin ja tarjoaa sekä Microsoftin SCCM:iin integroituvan ohjelmiston tai omaan Altiris-ohjelmistoihin perustuvan ratkaisun.

https://www.symantec.com/

 

 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Dimi Doukas
Business Manager
+358 40 564 4764