Arrow ECS Internet > Edustukset > Symantec > Symantec Altiris

Symantec Altiris

Altiris tuoteperhe - modulaarinen lähestymistapa hallita kirjavaa ja hajautunutta IT-infrastruktuuria

- Integroitu elinkaaren hallinta työasemille, palvelimille, mobiililaitteille, verkon laitteille, sovelluksille ja käyttöjärjestelmille
- Altiris -hallintatietokannan avulla saadaan yksi näkymä koko IT-ympäristöön hallintaan
- Pienentää toiminnallisia kustannuksia, kasvattaa tehokkuutta ja sovittaa IT-ympäristö vastaamaan liiketoiminnan tarpeita

Seitsemän askelta Windows 7 Altiriksella:

1. Kerää keskitetysti tiedot laitteista ja sovelluksista ja suunnittelu Windows 7 jakelu
Ensimmäinen askel sisältää laitteiden ja sovellusten kartoituksen yrityksen IT-ympäristössä. Valmiiden raporttimallien avulla saadaan tieto mitkä laitteista ja sovelluksista ovat yhteensopivia Windows 7:n kanssa ja mitkä joudutaan uusimaan.

2. Rakenna standardi Windows 7 työasemalli
Standardi-työasemamallin monistaminen ja jakeleminen on nopein ja tehokkain tie ottaa käyttöön uusi käyttöjärjestelmä.

3. Valmistele sovellukset
Sovellukset on käyttäjätuottavuuden ydin. Valtaosa kaupallista sovelluksista tukee Windows 7:ää, mutta yrityksen tulee varmistaa ja tehdä korjaavat toimenpiteet tai korvata vanhentuneet räätälöidyt sovellukset. Etukäteen tehtävä testaus ja yhdenmukainen paketointi vähentää tarvetta työasemakohtaisille käynneille ja korjaustoimenpiteille.

4. Ota talteen käyttäjäasetukset ja personoidut asetukset
Yritysten käyttäjät eivät perinteisesti pidä muutoksista ja he haluavat käynnistää työasemansa ja nähdä saman minkä näkivät aikaisemmassakin koneessa. Samat tulostinasetukset, samat taustakuvat, Internet suosikkilinkit jne jonka he ovat personoideet. Näiden asetusten kopioiminen ja vieminen Windows 7 ympäristöön on välttämätön edellytys säilyttää tuottavuus ja tehdä uuden käyttöjärjestelmän käyttöönotto helpoksi ja mukavaksi käyttäjälle.

5. Automatisoi ja kokoa yhteen migraatiot osaprosessit
Kun kaikki palaset ovat paikallaan, täytyy yrityksen liittää ne yhteen ja viedä työasemamallipohjat ja tiedostot yhteen automatisoiduksi työprosessiksi. Tämä prosessi varmistaa, että kun yksi tehtävä tulee valmiiksi, niin seuraava käynnistyy automaattisesti.

6. Päivitä järjestelmät
Ennnenkuin yritys voi onnistuneesti päivittää laajemmin ympäristöä, on pilottiprojekti on paras tapa simuloida jokaista askelta tulevassa projektissa. Kun yritys on varmistunut siitä, että päivitysprosessi on varmatoiminen, voidaan laajempi organisaation päivitys aloittaa projektiaikataulun mukaisesti.

7. Mittaa ja raportoi
Kun automatisoitu migraatio on valmis, on jäljellä vielä yksi tärkeä askel: migraation jälkeinen raportointi ja analysonti. Hyvä raportointi auttaa projektin johtoryhmää arvioimaan projektin onnistumista ja auttaa yritystä hyödyntämään saatuja kokemuksia seuraavissa projekteissa.

Tapoja maksimoida migraatioprosessi
Windows 7 migraatioprosessi on hyvä tilaisuus viedä yrityksen tehokkuus, hallittavuus ja kustannustehokkuus uudelle tasolle vuosiksi eteenpäin. Se on oiva tilaisuus ottaa yritykseen standardit konfiguroinnit, jäsennellyt muutoshallintaprosessit, jotka auttavat yritystä pitkällä aikavälillä tehden hallinnasta toimivampaa ja ympäristön vakaamman.