Arrow ECS Internet > Edustukset > Symantec > Symantec Application HA

Symantec Application HA

Minimoi sovellusten käyttökatkot VMware-ympäristössä
Kaikessa liiketoiminnassa on keskeistä varmistaa, että liiketoiminnalle kriittisen tärkeät sovellukset toimivat ilman käyttökatkoja. VMware on yhteistyössä Symantecin kanssa kehittänyt Symantec Application HA:n, joka mahdollistaa sovellusten korkean käytettävyyden. Ratkaisun avulla pystytään minimoimaan käyttökatkot, joita normaalisti VMwaren korkean käytettävyyden ominaisuudet eivät yksin riitä havaitsemaan. Application HA varmistaa, että sovellukset ovat käytettävissä joka hetki, ei ainoastaan niiden alustana oleva järjestelmä.

VMware HA varmistaa, että ESX-alusta ja virtuaalikoneet toimivat luotettavasti. Application HA huolehtii siitä, mitä tapahtuu virtuaalikoneiden sisällä sovellustasolla. Symantecin Application HA:n avulla valvotaan palvelimen prosesseja ja resursseja. Virhetilanteessa Application HA kykenee toimimaan itsenäisesti ja se pyrkii käynnistämään automaattisesti palvelut uudelleen.

Application HA toimii sekä Windows- että Linux-virtuaalikoneissa. Se tarjoaa täyden tuen keskeisiin ja kriittisen tärkeisiin sovelluksiin, kuten Microsoft Exchange, Microsoft SQL, IIS, WebLogic, Oracle ja SAP. Lisäksi sen avulla on mahdollista valvoa ja hallinnoida räätälöityjä sovelluksia.

Helppo hallittavuus

Symantec Application HA integroituu täysin VMwaren hallintatyövälineisiin ja sitä hallitaan helposti VMware vCenter Serverin kautta. VMwaren järjestelmänvalvojat pääsevät sitä kautta tarkastamaan kunkin sovelluksen tilan ja siihen liittyvät resurssit. Käyttöliittymän avulla voidaan käynnistää tai pysäyttää sovellus, sallia tai estää VMware HA:n ja Symantec Application HA:n välinen kommunikaatio. Sillä voidaan myös määrittää asetuksia tai palauttaa asetukset määritysten jälkeen.

Tekniset vaatimukset & Datasheet >>