Arrow ECS Internet > Edustukset > Symantec > Symantec Endpoint Encryption

Symantec Endpoint Encryption

Symantec Endpoint Encryption suojaa yrityksesi kriittisen tiedon kattavasti
Symantec Endpoint Encryption -ohjelmisto tuo kehittyneen salauksen pöytäkoneille, sylimikroille ja siirrettäville tallennuslaitteille. Ohjelmisto estää päätelaitteiden luvattomat käyttöönotot vahvalla salauksella ja kattavilla pääsynhallinta ominaisuuksilla.

Symantec Endpoint Encryption on skaalautuva, yritysverkkoon suunniteltu ratkaisu, joka tarjoaa keskitetyn hallinnan, sekä helpon jakelun ja ylläpidon. Se on suunniteltu auttamaan asiakkaita suojaamaan arkaluonteista aineistoa ja pienentämään tiedon katoamisen riskiä. Lisäksi, Symantec Endpoint Encryption noudattaa erilaisia viranomaissäädöksiä ja sen auditointi -raportointi ominaisuudet mahdollistavat tiedon suojaamista koskevien vaatimusten mukaisuuden todistamisen.

Tietoa tallennetaan yrityksissä yhä useammin päätelaitteisiin, joita voidaan hukata tai varastaa. Salausta tarvitaan turvaamaan tietoja näissä päätelaitteissa osana suurempaa tiedon turvaamisstrategiaa. Symantecin salausratkaisut antavat asiakkaille kehittyneen, ja samalla yksinkertaisen ratkaisun tietojen salaamiseen”, sanoo Marko Haarala, Symantec Finlandin teknologiajohtaja.

Symantec Endpoint Encryption tarjoaa työkalut sekä kokonaisten kovalevyjen, että siirrettävien tallennuslaitteiden salaukseen. Symantec Endpoint Encryption – Full Disk Edition on kattava levysalaus työkalu, joka suojaa Microsoft Windows – pohjaisten koneiden kovalevyjen tiedot. Sen avulla IT-johto voi estää arkaluonteisen datan joutumisen vääriin käsiin, jos kone katoaa tai varastetaan. Salausteknologia toimii taustalla niin, että se on loppukäyttäjälle lähes näkymätön.

Symantec Endpoint Encryption – Removable Storage Edition suojaa tiedot siirrettävissä tallennuslaitteissa ja medioissa, kuten USB- ja Firewire -muisteissa, Compact Flash -korteilla, iPod-laitteissa, sekä CD- ja DVD -levyillä.

Lisenssi ja saatavuus
Symantec Endpoint Encryption –ohjelmisto on saatavilla kolmena eri versiona: – Symantec Endpoint Encryption, Symantec Endpoint Encryption – Full Disk Edition ja Symantec Endpoint Encryption – Removable Storage Edition.

Tekniset vaatimukset & Datasheet >>