Arrow ECS Internet > Edustukset > Symantec > Symantec Enterprise Vault

Symantec Enterprise Vault

Tuotekuvaus
Symantec Enterprise Vault takaa skaalautuvan, helppokäyttöisen ja nopean sähköpostiarkistoinnin kaiken kokoisiin yrityksiin. Symantec Enterprise Vault on keskitetty arkistointiratkaisu Exchange-, Domino, SharePoint- ja tiedostoarkistoinnille. Automaattinen arkistointi on täysin läpinäkyvä, jolloin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Joustavuus arkistointisäännöissä ja laitteistoriippumattomuus tarjoavat mahdollisuuden valita joka tilanteessa parhaiten itsellesi sopivat asetukset ja laitteiston.

Kenelle tuote soveltuu

Arkistointiratkaisu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja erityisesti niille, joilla on haasteita hallita kasvavaa sähköpostimäärää.

Lisensiointi
Käyttäjäpohjainen lisensointi tarjoaa joustavuutta ja ennakoitavuutta kustannuksissa eikä ole sidottu postilaatikoiden määrään.

Miksi Enterprise Vault tarvitaan vaikka Exchange 2010 olisi olemassa?
EV vie kuormaa ja dataa pois Exchange -palvelimelta, jolloin sähköpostipalvelimen suorituskyky pysyy hyvänä. Symantec Enterprise Vaultin avulla sähköpostilaatikoiden hallittavuus paranee, se vähentää tallennustilan kustannuksia ja poistaa sähköpostilaatikoiden kokorajoitukset.

EV:ssä on ominaisuutena automaattinen PST-tiedostojen tuonti arkistoinnin piiriin, jolloin PST-tiedostojen tarve poistuu.

Miten Enterprise Vault tuo säästöjä tallennusjärjestelmän osalta?
EV:n avulla voidaan vähentää tallennuskustannuksia hyödyntämällä teknologiaa, jossa data tallennetaan ainutkertaisena yhteen paikkaan ja säilytetään yhdessä arkistossa. EV tuo säästöjä mahdollistamalla ketjutettujen tallennusjärjestelmien käytön, jossa haluttu vanhempi data voidaan viedä automaattisesti aina edullisempaan tallennusmediaan.

Kuinka käyttäjille taataan rajattomat postilaatikot, käyttäjille "näkymättömällä" arkistoinnilla?

EV -arkistointikriteerejä käyttämällä poistat käyttäjäkohtaisten sähköpostilaatikoiden kokorajoitukset. Arkistointi ei hidasta sähköpostin käyttöä ja on näkymätön loppukäyttäjille.

Kuinka Enterprise Vault pienentää Exchangen varmistamiseen käytettävää aikaa sekä levytilaa?

EV käyttää avoimia ja lukittuja tiedosto-osia. Vain avoimet tiedosto-osat varmistetaan ja ne muuttuvat lukituiksi saavutettuaan määrätyn kapasiteetin. Tämän jälkeen lukittuja osia ei enää tarvitse varmistaa. Menetelmä pienentää varmistukseen käytettävää aikaa sekä varmistuksiin käytettävää levytilaa huomattavasti.

Miten sähköpostiviestit säilytetään määrätyn ajan?
Ev mahdollistaa sähköpostiviestien automaattisen arkistoimisen ja vastaavasti poistaa tarpeettomiksi käyneet viestit määritettyjen kriteerien mukaisesti. Kriteereinä voi olla esimerkiksi viestin ikä tai koko.

Miten helpotetaan Exchange 2010:iin siirtymistä?
Enterprise Vault -arkistoinnilla ennen Exchange 2010 migraation suorittamista saadaan Exchange 2003/2007 palvelimen datasta vietyä suuri osa ulkopuoliseen arkistoon, jolloin palvelimeen jäävä migraatiossa siirrettävä data on helppo ja nopea viedä uuteen Exchange 2010 palvelimeen.