Trend Micro

Yli 30 vuotta, 250 miljoonaa päätelaitetta, puoli miljoonaa asiakasyritystä ympäri maailman. Yksi tietoturvayhtiö.

Hae jälleenmyyjäkumppaniksi Ota yhteyttä

Trend Micro

Yli 30 vuotta, 250 miljoonaa päätelaitetta, puoli miljoonaa asiakasyritystä ympäri maailman. Yksi tietoturvayhtiö.

Tehdään maailmasta turvallinen digitaalisen tiedon välitykseen.

Trend Micron innovatiiviset ratkaisut tarjoavat tietoturvaa kaiken kokoisille organisaatioille niin hybridi-pilvi ympäristöihin, verkon suojaukseen kuin päätelaitteisiin.

Mikä Trend Micro on?

Vuonna 1988 kolmen kaveruksen perustama Trend Micro alkoi antivirus -ohjelmiston kehittämisellä, mutta Trend Microsta on tullut kolmessa vuosikymmenessä 6000 ihmistä työllistävä tietoturvaohjelmistojen markkinajohtaja.

Trend Micro & Arrow

Arrow on Trend Micron valitsema ainoa jakelija Suomessa. Tämä mahdollistaa yhteiset tavoitteet ja saumattoman yhteistyön läpi koko jakeluketjun.
Arrowilla on Suomessa myös oma demoympäristö, jolla Trend Micron tuotteet voidaan helposti esitellä ja todeta toimiviksi yhdessä partnereiden ja loppuasiakkaiden kanssa.

Arrow tarjoaa Trend Micro kumppaneille:

  • Koulutukset ja tietoiskut myynnille, johdolle sekä teknisille asiantuntijoille
  • Teknisen ja kaupallisen avun ratkaisumyyntiin
  • Dedikoidut resurssit liiketoiminnan kehittämiseen
  • Paikallinen tuki markkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen sekä rahoituksen hakemiseen
  • Työkalut ja osaamisen ratkaisujen demoamiseen
  • Sertifikaatteihin tähtäävät viralliset koulutukset
  • MSP ohjelman (euroa/kk) palveluntuottajille

Ota yhteyttä

Tero Heikkilä
Business Manager
tero.heikkila@arrow.com
+358 44 0688995

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Hybrid Cloud Security tuotteilla suojaat niin fyysiset, virtualisoidut kuin vaikka pilvestä hankitut palvelimet.
Keskitetty hallinta, yhtenäinen lisensointimalli, automatisoidut toiminnot ja nimenomaan palvelimiin kehitetty tietoturvatarjooma tekevät Trend Micron Hybrid Cloud Securitystä erittäin suositun maailmanlaajuisesti.

Network Defence tuoteportfoliolla etsitään asiakasympäristöstä niin tunnettuja kuin vielä tuntemattomia uhkia jo ennen kuin ne löytävät haavoittuvuuksia alkavat aiheuttamaan tuhoa. Trend Micro tutkii automaattisesti kerättävistä näytteistä kaikki portit, protokollat, tunnetut uhat sekä tarvittaessa tutkii näytteen kustomoidussa hiekkalaatikossa. Tietoa voidaan käyttää hyväksi niin muissa Trend Micron tuotteista kuin vaikka kolmen osapuolen ratkaisuissa kuten SIEM tai NGFW.
Tuoteportfoliosta löytyy myös markkinoiden parhaat IPS -laitteet (TippingPoint), joilla verkosta löytyvien haavoittuvuusien hyväksikäyttö voidaan pysäyttää paljon ennen kuin mahdolliset korjauspäivitykset ovat saatavissa.

User Protection tuotteilla suojataan käyttäjien päätelaitteet ja palvelut niin organisaation sisällä kuin liikkuvien työntekijöiden tarpeissa.
Päätelaitesuojauksen keihäänkärkituote on Apex One, jossa yhdellä agentilla tarjotaan koko päätelaitteen tietoturva antimalwaresta, virtuaalipatchingin kautta EDR:ään.
Toinen erittäin suosittu tuote on mm. Office365:een tietoturvan suoraan pilvestä tarjoava Trend Micron Cloud App Security.
Trend Microlta löytyy myös erillinen helposti käyttöönotettava ja käytettävä WorryFree tuoteperhe, joka on kehitetty pienen- ja keskisuuren yrityksen tarpeisiin.