Arrow ECS Internet > Edustukset > Trend Micro

Trend Micro

Trend Micro on yksi maailman johtavista Internet-tietoturva-alan yrityksistä, joka on keskittynyt turvaamaan yritysten ja yksityishenkilöiden digitaalisen tiedonvaihdon. Alan edelläkävijänä Trend Micro panostaa integroituun tietoturvatekniikkaan suojatakseen käytön jatkuvuuden, henkilökohtaisen tiedon ja omaisuuden haitallisilta koodeilta, roskaposteilta, tietovuodoilta ja viimeisimmiltä verkkouhilta.

Tutustu TrendWatch -sivustoon osoitteessa www.trendmicro.com/go/trendwatch ja lue lisää ajankohtaisista uhista. Joustavat ratkaisut, jotka ovat saatavissa eri muodoissa ja joita turvallisuusasiantuntijamme kaikkialla maailmassa valvovat vuorokauden ympäri, pysäyttävät uhat siellä, missä ne ensimmäisen kerran ilmenevätkin – Internetissä. Ratkaisut perustuvat Trend Micron Smart Protection Network -verkkoon. Tässä seuraavan sukupolven tietoturvainfrastruktuurissa käytetään in-the-cloud-tekniikkaa, joka suojaa asiakkaita Web-uhilta.
 
Vuonna 1988 perustettu Trend Micro on kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa. Yritys myy tehokkaita tietoturvaratkaisuja liikekumppaneidensa kautta kaikkialla maailmassa
 
 
​​​
 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Tero Heikkilä
Business Manager
+358 44 0688995
Juha Ropponen
Inside Sales Specialist
+358 40 5153171
Heidi Kingelin
Inside Sales Specialist
+358 40 0904274