Veeam Software

Veeam Software, Elite VMware technology alliance -kumppani, kehittää innovatiivisia tuotteita virtuaalisen infrastruktuurin hallintaan ja tietosuojaukseen. Veeam on kansainvälinen yritys, jonka maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Baarissa, Sveitsissä. Veeamilla on yli 183 000 asiakasta maailmanlaajuisesti. Yhtiön maksuton FastSCP-työkalun on ladannut yli 150 0000 VMware-ammattilaista, joten se on eniten käytetty työkalu, joka auttaa hallitsemaan VMwarea.
 
Yhtiön perusti vuonna 2006 tiimi, joka oli aiemmin Aelita Softwaren takana. Aelita Software oli tunnettu Windows Server hallinnan ratkaisuista. Vuonna 2008 Veeam hankki nworksin lisäämään ratkaisuja VMwaren ja Microsoftin ja HP:n yrityshallintajärjestelmien välille.

Veeam laajentaa nopeasti paikallista läsnäoloaan ja kumppaniverkostoaan ympäri maailmaa. Veeam tarjoaa jatkossakin innovatiivisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, joiden avulla IT-ammattilaiset pystyvät paremmin hallitsemaan virtuaalista infrastruktuuriaan. Tällä hetkellä yhtiö keskittyy VMware ja Hyper-V -konesalien korkeaan käytettävyyteen Veeam Availability Suitella; markkinoiden johtava varmistus- palautus- ja replikointiratkaisu sisältäen Veeam ONE monitorointi-, raportointi- ja kapasiteetinsuunnitteluominaisuudet.

https://www.veeam.com/

 

 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Heikki Niemelä
Business Unit Manager
+358 40 0421249