/ > Edustukset > WYSE

WyseWyse on maailman johtava ThinClient-valmistaja, jonka päätteet ovat helppokäyttöisiä ja  turvallisia. Ne tarjoavat luotettavaa ja hallittavaa suorituskykyä palvelinkeskeiseen ympäristöön.

Wysen ThinClientit on suunniteltu ja valmistettu pitkää ja huoletonta käyttöä varten. Mm. tuulettimia ja kovalevyä ei tarvita. Luotettava tekniikka yhdistettynä alan parhaimpaan hallintaohjelmistoon takaa pitkän elinkaaren. Wyse on ThinClient- markkinoilla ainoa valmistaja joka suunnittelee, valmistaa laitteet sekä hallintaohjelmiston itse.
 
Wyse pystyy laajalla tuotevalikoimallaan vastaamaan kaikkiin organisaation ThinClient -tarpeisiin.  Wysen ThinClientit on jaettu kolmeen kategoriaan: Simple, Powerful ja Flexible.

Simple - yksinkertaista toimivuutta

Wysen simple–luokan pääte hoitaa sujuvasti samat tehtävät kuin PC –  kaikki sovellukset ja web-selain toimivat palvelimelta. Yksinkertaisimmassa laitteessa on USB-liitännät. Tarjolla on myös laitemalli jossa on rinnakkain USB- ja sarjaportit. Suosituin ja käytetyin simple-luokan päätelaite on Wysen Winterm S10.

Powerful - enemmän tehoa

Powerfull–luokan pääte tarjoaa jo enemmän toimintoja ja tehoa. Laitteessa on
web-selain esim. palvelimilla olevien HTML-dokumenttien katseluun.
Wysen Winterm S30 on Powerful-luokan suosituin Thinclient-pääte.

Flexible - suorituskykyä ja joustavuutta

Flexible –luokan päätteessä on eniten suorituskykyä ja se pitää sisällään täysverisen web-selaimen ja enemmän muistia. Wysen flexible-luokan päätteellä  voidaan ajaa myös sovelluksia itsenäisesti ja varustaa laajennuksilla, esim. DVD-asemalla tai lisänäyttökortilla.Suosituin Flexible-luokan ThinClient on
Wysen Winterm V90.


 

 Uutiset

 
 

 Tapahtumat

 
 

 Yhteystiedot

 
Mikko Mäkelä
Business Unit Manager
+358 407 324 813
Matti Haapala
Technical Sales Manager
+358 505 791 969
Marianna Lindroos
Inside Sales Specialist
+358 401 624 778