Arrow ECS Internet > Palvelut > Arrow Professional Services

Arrow Professional Services - Finland & Baltics

Arrow Professional Services tuo täydentävän osion jälleenmyyjäkumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa liiketoimintaan. Yhdessä yhteistyökumppaneiden ja johtavien valmistajien kanssa tarjoamme laajan valikoiman palveluja, jotka kattavat kaiken myynnin tukitoimista järjestelmien käyttöönottoon, tekniseen tukeen, konsultointiin sekä koulutukseen ja ovat kumppaneidemme jälleenmyytävissä. Työskentelemme yhdessä jälleenmyyjäkumppanin kanssa tai sovittaessa suoraan loppuasiakkaan kanssa. 

 
Palvelumme:
 
Esiasennuspalvelut
Esiasennuspalvelumme kattaa edustamiemme valmistajien ratkaisut. Käyttöjärjestelmän päivitys ja etähallinnan määrittäminen, verkkokorttien ja muiden laajennusten asentaminen sekä palvelinten asennus optioineen ovat esimerkkejä esiasennuspalvelustamme. Kaikki saatavilla olevat esiasennuspalvelumme löytyvät palvelukatalogistamme ja ovat muokattavissa tapauskohtaisesti. Lue lisää täältä.

 
Solution Center -  Demo ja Proof of Concept –palvelut
Vaihtoehtoisten ratkaisujen validointi erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Uusimpien innovaatioiden testaus turvallisessa, itsenäisessä ympäristössä antaa asiakkalle mahdollisuuden testata ja todentaa uuden teknologian soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseen. Tämä nopeuttaa myös tulevaa käyttöönottoa. Solution Centerissä voidaan tutustua esimerkiksi palvelinvirtualisointiin, pilvipalveluihin, tulevaisuuden tietoturvapalveluihin sekä näiden tuomiin hyödyihin kustannusten, hallinnan, energiankulutuksen, talteenoton, saatavuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta.

 
Konsultointi
Arrow konsultointipalvelut ovat kumppanin liiketoiminnan tukena kun omat resurssit eivät riitä tai tarvitaan erikoisosaamista tiettyyn ratkaisukokonaisuuteen. Laajempi ratkaisun käyttöönotto asiakkaan ympäristössä, asiakaskohtaisen konfiguraation luonti asiakkaan vaatimusten mukaisesti, arkkitehtuurin suunnittelu, auditointi ja tietoturvan testaus ovat esimerkkejä konsultointipalveluistamme. Kaikista konsultointipalveluista sovitaan aina tapauskohtaisesti.