Arrow ECS Internet > Palvelut > Arrow Professional Services

Arrow Professional Services - Finland & Baltics

Arrow ECS Professional Services tarjoaa kaikki tarvittavat tukipalvelut kumppaneidemme tueksi menestyksekkään IT-hankkeen toteuttamiseksi. Palvelut vuosien kokemuksella, valmistajariippumattomasti, saman katon alta.

Arrow Professional Services tuo täydentävän lisän sinun ja asiakkaasi liiketoimintaan ja vahvistaa asemaasi asiakkaan luottokumppanina. Palvelumme kattavat kaiken myynnin tukitoimista järjestelmien käyttöönottoon, tukipalveluihin, konsultointiin sekä koulutukseen ja ovat kumppaneidemme jälleenmyytävissä. Palvelumme laajentavat ja täydentävät kumppanin omaa osaamista ja resursseja.

Yhdessä yhteistyökumppaneiden ja johtavien valmistajien kanssa tarjoamme laajan valikoiman palveluja ja osaamista. Työskentelemme suoraan sinun kanssasi tai sovittaessa asiakkaan kanssa puolestasi. 
 
Palvelumme:
 
Esiasennuspalvelut
Esiasennuspalvelumme kattaa edustamiemme valmistajien ratkaisut. Käyttöjärjestelmän päivitys ja etähallinnan määrittäminen, verkkokorttien ja muiden laajennusten asentaminen sekä palvelinten asennus optioineen ovat esimerkkejä esiasennuspalvelustamme.
Kaikki saatavilla olevat esiasennuspalvelumme löytyvät palvelukatalogistamme ja ovat myös räätälöitävissä tapauskohtaisesti. Lue lisää katalogistamme:2016 02 Arrow ECS Professional Services Brochure V2.pdf2016 02 Arrow ECS Professional Services Brochure V2.pdf
 
Solution Center -  Demo ja Proof of Concept –palvelut
Vaihtoehtoisten ratkaisujen validointi erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin.
Uusimpien innovaatioiden testaus turvallisessa, itsenäisessä ympäristössä antaa asiakkalle mahdollisuuden testata ja todentaa uuden teknologian soveltuvuus omaan käyttötarkoitukseen. Se nopeuttaa myös tulevaa käyttöönottoa. Esimerkiksi palvelinvirtualisointi, pilvipalvelut ja tulevaisuuden tietoturvapalvelut  ja näiden tuomat hyödyt kustannusten, hallinnan, energiankulutuksen, talteenoton, saatavuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta. Lue lisää.
 
Konsultointi
Arrow konsultointipalvelut ovat kumppanin liiketoiminnan tukena kun omat resurssit eivät riitä tai tarvitaan erikoisosaamista johonkin ratkaisukokonaisuuteen. Laajempi ratkaisun käyttöönotto asiakkaan ympäristössä, asiakaskohtaisen konfiguraation luonti asiakkaan vaatimusten mukaisesti, arkkitehtuurin suunnittelu, auditointi ja tietoturvan testaus ovat esimerkkejä konsultointipalveluistamme. Kaikista konsultointipalveluista sovitaan aina tapauskohtaisesti. 
 

Support Services

Arrow koulutuspalvelut