Arrow ECS Internet > Palvelut > Uusia liiketoiminta- mahdollisuuksia

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia

 Guiding innovation.jpg

Kanssamme kasvat enemmän kuin markkina – kova lupaus, mutta toteutettavissa!

Arrow ECS:n rooli IT-tukkurina on tukea jälleenmyyjäkumppaneitaan menestymään nykyisessä markkinassa ja auttaa aktiivisesti löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme yli 50 päämiehen ratkaisut sekä yli 300 jälleenmyyjän ekosysteemin tukemaan myyntiäsi.

Toimintamme perustuu vahvasti kumppanuuteen ja sitä vahvistaaksemme olemme kasvattaneet valmiudet tukea liiketoimintaasi myyntisyklin jokaisessa vaiheessa. Olipa roolisi ratkaisumyyjä, palvelumyyjä tai konsultti ja työnkuvasi myynnillinen tai tekninen, saat meiltä tukea oman päivittäisen työsi helpottamiseksi. Edustamamme päämiehet tuovat markkinoille ensiluokkaisia ratkaisuja, joista kokonaisuuksia rakentamalla pystymme aina tuomaan pöytään jotain lisää.

Teemme vuositasolla useita kymmeniä kumppaneita tukevia aktiviteetteja, joiden tarkoituksena on tuoda esille uusia liiketoiminta-ajatuksia ja evaluoida konkreettisia liidejä myynnin pipelinen rakentamiseen.

Solution centerin avulla ratkaisut pystytään todentamaan myös käytännössä, minkä kautta kumppanimme ovat saaneet kokonaisvaltaisempia asiakastoteutuksia työstettäväkseen. Koulutuskeskuksemme tuoman osaamisen avulla pidät yllä kilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä. Tiesithän, että myös koulutukset ovat jälleenmyytävä tuote?

 
Ota yhteyttä jos kasvu on osana liiketoimintastrategiaasi, haastamalla meidät voit vain voittaa!