Arrow ECS Internet > Palvelut > Uusia liiketoiminta- mahdollisuuksia

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia

 Guiding innovation.jpg

Kanssamme kasvat enemmän kuin markkina – kova lupaus, mutta toteutettavissa!

Toimintamme perustuu vakaasti kumppaniliiketoimintaan, jonka ekosysteemin avulla pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin.

Edustamamme päämiehet tuovat markkinoille ensiluokkaisia ratkaisuja, joista kokonaisuuksia rakentamalla pystymme aina tuomaan pöytään jotain enemmän. Lisäkaupan mahdollisuuksia unohtamatta.

Teemme vuositasolla useita kymmeniä kumppaneita tukevia aktiviteetteja, jonka tarkoituksena on tuoda esille uusia liiketoiminta-ajatuksia ja evaluoimme konkreettisia liidejä myynnin pipelinen rakentamiseen.

Solution centerin avulla pystyt todentamaan ratkaisut myös käytännössä, jonka avulla kumppanimme ovat saaneet kokonaisvaltaisempia asiakastoteutuksia työstettäväkseen. Koulutuskeskuksemme tuoman osaamisen avulla pidät yllä kilpailukykyä ja asiakastyytyväisyyttä. Tiesithän, että myös koulutukset ovat jälleenmyytävä tuote?
Ota yhteyttä jos kasvu on osana liiketoiminta strategiaasi, haastamalla meidät voit vain voittaa!

Tutustu kumppanimme Soforin kokemukseen yhteistyöstä Arrow ECS:n kanssa:
sofor.png
"Yhteistyömme on sekä teknistä että kaupallista. Meitä kuunnellaan ja pyyntöihimme reagoidaan nopeasti”, kertoo Hieta. ”Voitimme tuoreeltaan Oulun kaupungin mobiililaitteiden etähallintaan liittyvän kilpailutuksen, johon vaikutti osaltaan kilpailukykyinen hintataso. Arrown asiantuntijat ovat tarvittaessa tukenamme koko myyntiprosessin ajan, ja heillä on myös ymmärrystä asiakkaidemme tarpeista. Meillä on hyvät edellytykset kasvaa kannattavasti.” sanoo Soforin Executive Director, Jukka Hieta
 
Lataa koko tarina:Arrow ECS_ Sofor Oy.pdfArrow ECS_ Sofor Oy.pdf
Lue, miten päämiehemme Igel kasvatti markkinaosuuttaan Arrow ECS:n avulla:
igel.png

Arrow ECS:n strategia perustuu vahvaan kanavahallintaan. “Arrow ECS:n kilpailuetu perustuu muihin tukkureihin verrattuna tiiviiseen kumppaniyhteistyöhön sekä markkinoiden tuntemiseen. Arrow ECS:n tarjoaman tuen myötä olemme kasvaneet IDC:n tilastojen mukaan alamme markkinajohtajaksi Suomessa yli 35 prosentin markkinaosuudella“, painottaa Timo Siedenberg, Igel Technology.
Lue lisää:Igel markkinajohtajaksi Suomessa.pdfIgel markkinajohtajaksi