Security

Suojaa asiakkaasi liiketoiminta kokonaisvaltaisella, end-to-end tietoturvaratkaisulla.

Edustukset Hae jälleenmyyjäkumppaniksi

Security

Teolliset uhat vaativat teollisen ratkaisun

Kyberturvallisuus on olennainen tekijä tämän päivän ympäristöissä, joissa vilisee hakkereita, viruksia sekä haitta- ja vakoiluohjelmia. Täydellisen end-to-end tietoverkkoturvallisuuden luominen on tärkeää, jotta voidaan varmistaa kattava, tehokas, mukautuva ja turvallinen yritystoiminta.

Nykyisin erilaiset kalastelu-, vakoilu- ja kiristyshaittaohjelmat ovat osa lähes jokaista päättäjätason keskustelua. Valtaosa ohjelmistokustannuksista kohdistuu tietoturvatuotteisiin kuten identiteetin ja käyttöoikeuksien sekä haavoittuvuuden hallintaan. Tietoturvauhkia tehtailevat ammattimaiset toimijat, minkä vuoksi tarvitaan ammattimaista toimintaa niiden torjumiseksi.

Arrow:n kilpailuetu

Arrow on tietoturvan asiantuntija; Yli 20 vuoden aikana rakennettu asiantuntemus auttaa kumppaneita taklaamaan jatkuvasti olemassa olevan tarpeen turvata liiketoiminta siihen sopivilla ratkaisuilla.

Autamme sinua ja asiakastasi navigoimaan etsimienne vastausten luokse ja tarjoamme asiantuntevaa apua matkan varrella, olipa kyseessä sitten teknologian valinta, suunnittelu, toteutus tai tuki.

Turvallisuushaasteet ovat maailmanlaajuinen uhka, joka vaatii joskus maailmanlaajuista ratkaisua. Työskentely Arrow:n kanssa varmistaa, että sinulla on tämä mahdollisuus, mikäli asiakkaasi sitä tarvitsee. 

Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoa verkko- ja tietoturvaratkaisuistamme otathan yhteyttä meihin.

Tietoturvan seitsemän pilaria

Tavoitteenamme on auttaa kumppaneitamme ymmärtämään ja toteuttamaan toimivan tietoturvan useissa eri käyttöympäristöissä olemassa olevasta taidosta tai kokemuksesta riippumatta. Ratkaisumme on jäsennelty seitsemän keskeisen pilarin ympärille. Alla lisätietoja.

Miten voimme auttaa?

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow

Sisäverkon suojaaminen ja turvallinen pääsy sovelluksiin.

Suojaa jokainen laite ja sen yhteydet yrityksen palveluihin ja dataan.

Varmista, että vain valtuutetuilla käyttäjillä on pääsy tietoihin ja palveluihin.

Yrityksen tietojen ja sisällön suojaaminen uhilta.

Näkökulmia yleiseen turvallisuuteen sekä keinoihin, joilla yrityksen menettelytapoja voidaan tukea paremmin. 

Kaikkein kehittyneimpien ja sitkeimpien uhkien tunnistaminen ja niiltä suojautuminen. 

Jatkuva valppaus ja automaattinen reagointi hyökkäyksen sattuessa.

Related Products