Arrow ECS Internet > Ratkaisut > Network & Security

Network & Security

Arrow ECS on yhdistänyt verkkoratkaisut ja näiden tietoturvan yhdeksi ratkaisuksi, koska tietoturva on integroitava kokonaisvaltaisesti yrityksen IT-infrastruktruuriin. Verkkoratkaisut yhdistävät yrityksen sisäisen ja ulkoisen verkkoviestinnän keskenään ja tietoturvalla varmistetaan, että vain henkilöt joilla on oikeus voivat käyttää sitä. Ratkaisut eivät suojaa vain viruksilta ja hakkereilta, vaan varmistavat myös tiedon oikean saavutettavuuden.

Kun uhkakuva muuttuu, infrastruktuurinkin on muututtava
Yrityksen verkko- ja suojaustarpeet ovat muuttuneet huomattavasti ulkoa tulevien uhkien myötä. Mobiiliteetti ja BYOD ovat tekijöitä, jotka muuttavat uhkakuvaa, ja Arrow ECS on etulinjassa seuraamassa kehitystä ja uusimpia suojauskeinoja.

Mieti omia haasteitasi
Jos yritys ei aktiivisesti paneudu verkon suojaukseen, se voi olla varma vain siitä, että investoinnit eivät vastaa yritykselle asetettuja vaatimuksia. Verkon tietoturva on asia, johon kaikkien yritysten kaikilla toimialoilla on otettava kantaa, IT-infrastruktuurin yksinkertaisuudesta tai kompleksisuudesta riippumatta. Monen yrityksen tavoitteena on vihreä IT, jolla on yritykselle hyödyllisiä ominaisuuksia, voit lukea siitä lisää kohdassa virtualisointi, mutta myös nämä investoinnit asettavat uusia vaatimuksia yrityksen verkko- ja tietoturvaratkaisuille.

Tarkastelemme verkkoasi hakkerin silmin
Yrityksen mahdollisten tietoturvauhkien selvittämiseksi Arrow ECS käyttää eettistä hakkerointia. Palveluksessamme on sertifioituja hakkereita, jotka kouluttautuvat jatkuvasti seminaareissa, kursseilla sekä toimivat turvallisuusjärjestelmien testaajina näyttääkseen, mitä työkaluja hakkerit käyttävät.

Verkon tietoturva vaatii kokonaisvaltaisen ymmärryksen
Ymmärrämme verkon tietoturvan kokonaisuuden, minkä vuoksi pystymme auttamaan ja toimimaan neuvonantajina tällä alueella. Samalla me pyrimme jatkuvasti seuraamaan kehitystä ja neuvomaan yrityksiä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Valitut yhteistyökumppanimme pystyvät toimittamaan tarpeisiinne sopivimmat ja laadukkaimmat tietoturvalliset verkkoratkaisut.

Tutustu ratkaisuntarjoajiin täällä