Server

Palvelimet ovat IT-infrastruktuurin keskeinen osa kaikissa yrityksissä. Jotta IT-ympäristö olisi mahdollisimman joustava ja skaalautuva, palvelinratkaisu tulee valita huolella ja kaikki vaihtoehdot arvioida. Arrow ECS:n tarjoamat palvelinratkaisut sopivat yhteen kaikkien markkinoilla olevien laitteisto- ja ohjelmistoteknologioiden kanssa, ja ne konfiguroidaan jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan.

Kaikenkokoisia palvelimia kaikille toimialoille
Yrityksen koosta riippumatta Arrow ECS:ltä löytyvä palvelunratkaisut, jotka vastavat asiakkaan tarpeita. Digitalisen ajan myötä monet yritykset, jotka aikaisemmin tarvitsivat vain yksinkertaisia IT-laitteistoja, tarvitsevat nyt kompleksimpia  ratkaisuja voidakseen esimerkiksi suojata tietonsa.

Osaamisemme käytössänne, yrityksesi eduksi
Voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen palvelun ja löytääksemme parhaan mahdollisen palvelinratkaisun meidän tulee ymmärtääyrityksen tarpeet ja haasteet. Uhraamalla alussa hiukan enemmän aikaa tarpeiden ja haasteiden kartoittamiselle säästetään paljon aikaa ja rahaa.  Kaikkia palvelinratkaisujamme voidaan luonnollisesti käyttää virtualisointiin, mikä tehostaa sekä IT-infrastruktuuria että yrityksen työntekijöiden toimintaa.

Palvelinhankinnassa kannattaa huomioida vähintään seuraavat seikat:

  • Käyttötarkoitus
  • Hinta
  • Sähkönkulutus
  • Lisenssien optimointi
  • Maksimi käyttöaika

Sijoita oikein – heti ensimmäisellä kerralla
Palvelimista puhuttaessa hinta ja laatu ovat toisistaan riippuvaisia, mutta oikean ratkaisun valinta ensimmäisellä kerralla säästää paljon vaivaa ja kustannuksia. Me emme myy tuotenumeroita vaan etsimme ratkaisuja, ja osaamisemme ja kokemuksemme ansiosta pystymme neuvomaan asiakkaitamme. Arrow ECS hallitsee sekä päivittäiset liiketoimintarutiinit että projektitoiminnan ja ymmärtää miten näiden tulee toimia yhdessä. Meillä on vuosien kokemus projektimyynnistä, minkä vuoksi osamme ajatella uudella tavalla myös epätavallisten haasteiden edessä.

Tutustu ratkaisuntarjoajiin täällä