Storage

Tallennusratkaisut suurille tietomäärille
Tallennusratkaisut ovat modernin konesalin tärkeä osa. Digitaalisella aikakaudella tallennetun tiedon määrästä on tullut historiallisen suuri. Puhutaan big datasta, sillä tietoa ei haluta ainoastaan säilyttää vaan myös analysoida ja hyötykäyttää. Arrow ECS:llä on paljon tietoa ja asiantuntemusta, miten tiedon saatavuutta, analysointia ja hyödyntämistä voidaan tehostaa ohjelmistoratkaisujen avulla ja saavuttaa yritykselle kilpailuetua.

Joustavuus ja suorituskyky ytimessä
Arrow ECS osaa mitoittaa juuri oikean tallennusratkaisun yrityksen tarpeisiin, koosta tai toimialasta riippumatta. Tarjoamme hyvin skaalautuvia tallennusratkaisuja, jotka kasvavat yrityksen mukana. Meillä on monen vuoden kokemus, minkä vuoksi me pystymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka maksimoivat suorituskyvyn ja ratkaisun käyttöiän, lisäten siten asiakashyötyä.

Liiketoiminnan ymmärtäminen tuo positiivisen lopputuloksen
Arrow ECS räätälöi tallennusratkaisut erikseen jokaiselle asiakkaalle. Siten varmistetaan paras mahdollinen suorituskyky ja kapasiteetti, minkä ansiosta sähköä ja tilaa voidaan säästää. Laadimme myös business caseja, joista voi nähdä tuoton (ROI) ja investoinnin tuomat säästöt. 

Arrow ECS voi auttaa esimerkiksi seuraavissa haasteissa:
  • Kustannusten minimointi
  • Suorituskyvyn ja tuottavuuden maksimointi
  • Järjestelmien ylläpito ja huolto

Tallennusratkaisut Arrow ECS:ltä – turvallinen valinta
Autamme asiakkaita hankinnan kaikissa vaiheissa kuten oikeankokoisen tallennusratkaisun valinnassa, käyttöönotossa ja palvelussa. Yhteistyökumppaneinamme on laaja valikoima luotettavimpia ja edistyksellisimpiä laitevalmistajia ja myyntiorganisaatioita, ja pystymme valitsemaan haasteisiin sopivimmat ratkaisut.

Tutustu ratkaisuntarjoajiin täällä