Hosting

Kuuluuko yrityksenne liiketoimintaan IT palveluiden tarjoaminen tai onko yrityksenne kiinnostunut tarjoamaan IT palveluita? Ovatko asiakkaasi kiinnostuneita pilven tuomista mahdollisuuksista? Mitä jos voisit säilyttää asiakkuudet hyödyntämällä pilven potentiaalin, mutta menettämättä asiakkaita pilvelle?


Oli yrityksenne nykyinen liiketoiminta-alue sitten perinteinen IT-ratkaisujen jälleenmyynti tai palveluiden tarjoaminen, mahdollistaa Arrow ECS:n ArrowSphere konsepti ja useiden valmistajiemme vuokraohjelmat lisämyynnin.

Arrow ECS on rakentanut kumppaneilleen työkalut lähteä mukaan tekemään IAAS ja SAAS liiketoimintaa, näin kumppanimme voivat jatkaa huolenpitoa asiakkaistaan, tarjoamalla heille kiinnostavia palveluita pilvestä menettämättä asiakassuhteitaan pilvitoimijoille.

IAAS-palveluista on tällä hetkellä tarjolla mm. Softlayer ja SAAS-palveluista mm. McAfee, Mozy ja Citrix.  Lisäksi käytössänne on 13 valmistajan vuokralisenssiohjelmat, joita voitte hyödyntää palveluntarjonnassa ja IAAS ratkaisuissa.

Malli toimii siten, että saatte käyttöönne Arrow ECS:n xSP Central palveluportaalin, jonka kautta yrityksenne voi myydä ja tilata palveluita sekä raportoida vuokralisenssikäytön. Laskutus tapahtuu tilattujen ja käytettyjen palveluiden perusteella kuukausittain, ilman luottokorttia.

Lisätietoja: Jussi Juusela (jussi.juusela@arrow.com  / 050-3496726).

 

 

 Yhteystiedot

 
Jussi Juusela
Director - Cloud & Services
+358 50 3496276