Arrow ECS Internet > Ratkaisut > Hosting > Intel Security

Intel Security

Mcafee on osa Intel korporaatiota, joka tunnetaan nykyisin nimellä Intel Security. Intel Security on tietoturvavalmistajien edelläkävijä, jonka Mcafee tuotetarjoamasta löytyy ratkaisut koko tietoturvaskaalan läpi – yli sadan tuottemalliston myötä. Gartnerin nelikentissä Intel Securityllä on Leader-positio mm. Endpoint Protection, Secure Web Gateway, SIEM sekä IPS markkinoissa. Intel Securityn strategian ytimessä on ”Security Connected” ajatusmaailma, joka ideana on, että kaikki tietoturvaratkaisut ovat yhteydessä toisiinsa ja näitä pystytään hallinnoimaan keskitetysti, yhdestä pisteestä.

Palveluntarjoajille ja vuokralisenssimyynnistä kiinnostuneille Intel Security tarjoaa varsin joustavat ja helpot työkalut! McAfee MSP (managed service provider) on pay-as-you-grow, kk-laskutukseen perustuva kumppaniohjelma, joka kattaa koko Mcafee tuotetarjoaman. Useimmat ratkaisut on saatavilla sekä softana, rautana että SaaS palveluna, jolloin asiakas tai te voitte itse valita sopivimman toteutustavan. Hallinnointi ja raportointi tapahtuu keskitetysti McAfee ePolicy Orchestrator ohjelmistolla, jonka ylläpidosta voitte vastata te tai asiakas. SaaS palvelut eivät luonnollisesti vaadi minkäänlaisia infra-investointeja, ja niiden hallinnointi hoituu mutkattomasti web-portaalin kautta.

Tehokas tietoturva vaatii tänä päivänä useamman eri väylän ja päätelaitteen suojaamista, jonka hallinnointi käy mahdottomaksi ja synergiahyödyt ovat olemattomia, jos kaikki palikat ovat erillisiä, erikseen hallittavia ja toisistaan tietämättömiä. Intel Securityn tietoturvaratkaisut ovat yhteydessä toisiinsa, välittävät tietoja/käskyjä keskenään ja niiden hallinnointi hoituu yhdestä pisteestä. Ole yhteydessä, niin tarkastellaan ratkaisuja tarkemmin! 


 

 

 

 Yhteystiedot

 
Could not resolve all the selected users.