Mobility

​Työntekijät ovat mobiileja, kun yrityksen ulkopuolella suoritettava työ vaatii yrityksen sisäisen tiedon käyttöä. Mobiliteetti tulee ajankohtaiseksi silloin, kun työntekijöillä on päivittäin tehtäviä yrityksen ulkopuolella. Myös matkustelu ja mahdollisuus etätyöskentelyyn on tätä päivää johon yrityksen on kyettävä vastaamaan. Sen vuoksi on aika löytää yritykselle oikea mobiiliratkaisu.

Reaktiivinen vai proaktiivinen suhtautuminen liikkuvaan työhön?
Liikkuvat työskentelymallit saavat koko ajan enemmän merkitystä työelämässä, kun työ ja vapaa-aika sulautuvat toisiinsa, ja yksityis- ja työelämämme yhdistyvät keskenään. Arrow ECS haluaa auttaa yritystäsi löytämään ratkaisun liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin, jotta teknologia tai vanhat toimintamallit eivät rajoita yrityksen toimintaa. Kun mietit yrityksen mobiilistrategiaa on tärkeä samalla huomioida verkon tietoturva. Myös tällä alueella Arrow ECS palvelee sinua.

Mobiliteetin edut yrityksen kannalta
Liikkuva työ luo tehokkuutta, joustavuutta ja tuottavuutta, mutta monilla yrityksillä ei ole mobiilistrategiaa, minkä vuoksi yritysten ei ole helppo hyötyä työntekijöiden liikkuvuudesta täysin. Strategian avulla yritys säästää merkittävästi kustannuksia ja luo jatkuvuutta.

Kattava ratkaisu tuottaa
Arrow ECS yhteistyökumppaneineen tarjoaa kattavat mobiiliratkaisut, jotka maksavat itsensä nopeasti takaisin. Lukuisat eri ratkaisualueiden asiantuntijat yhdistävät voimansa ja takaavat kattavan kokonaisratkaisun taaten parhaan mahdollisen palvelun.

Tutustu ratkaisuntarjoajiin täällä