Arrow ECS Internet > Ratkaisut > Virtualisointi

Virtualisointi

Virtualisoinnin avulla sovellukset ja käyttöjärjestelmät irrotetaan laitteistoista, minkä ansiosta käyttämätön kapasiteetti saadaan hyötykäyttöön ja optimoidaan IT-infrastruktuuriin tehdyt investoinnit. Virtuaalisilla ja ohjelmistopohjaisilla palvelimilla järjestelmät voidaan automatisoida niin, että toimintoihin tarvitaan mahdollisimman vähän ihmistyötä. Näin säästetään kustannuksissa ja virheiden määrä vähenee.

Virtualisointi sopii kaikille yrityksille
Virtualisointi sopii useimmille yrityksille, koska sen avulla voidaan tehostaa sovellusten, käyttäjien ja konesalin toimintaa. Virtualisoinnin avulla saavutetaan yrityksen kannalta monia etuja, minkä vuoksi siitä on tullut standardi kaikkialla maailmassa. Virtualisoinnilla voidaan optimoida yrityksen IT-toimintoja, ja IT-osaston työaika riittää uusiin innovatiivisiin tehtäviin, mikä lisää yrityksen tuottavuutta. 

Virtualisointi tarjoaa taloudellisia etuja
Konesalin virtualisoinnilla on monia taloudellisia etuja. Virtualisoinnin avulla tarvitaan vähemmän laitteistoja, joten kustannusten säästön lisäksi säästetään myös tilaa ja sähköä. Yrityksestä tulee myös kilpailukykyisempi, koska sovelluksia voidaan käyttää mistä vain, mikä lisää työntekijöiden tuottavuutta. Virtualisoinnilla luodaan tehokkaampi yritys, jonka IT-järjestelmiä on helpompi päivittää, sillä sovellukset voivat olla jatkuvasti käytössä. Järjestelmän kaatuminen ei myöskään ole niin vaarallista, koska IT-perusta on vakaampi.

Virtualisointi Arrowlta – kun osaaminen on etusijalla
Arrow ECS:lla on laaja valikoima virtualisointiratkaisuja, joista kokoamme laitteistot ja ohjelmistot sisältävät kokonaisuudet palvelinten, tallennuksen, työasemien sekä verkon virtualisointiin.Räätälöimme kaikki virtualisointiratkaisut yrityksille käyttäen uusimpia standardeja ja älykkäitä ratkaisuja. Huomioimme suunnittelussa asiakkaan käyttötarpeen ja hinnan, ja mitoitamme tarpeeseen sopivimman ratkaisun.

Tarjoamme innovatiivisia virtualisointiratkaisuja
Arrow ECS on työskennellyt virtualisoinnin parissa monen vuoden ajan ja parhaan ratkaisun perustana on kokemus. Keskitymme markkinoiden viimeisimpiin ja luotettavimpiin ratkaisuihin. Yhteistyökumppaniemme kanssa me voimme luoda innovatiivisia ratkaisuja ja samalla tukea asiakkaitamme myyntitapahtuman molemmin puolin.

Tutustu ratkaisuntarjoajiin täällä