Miksi Arrow?

Ole aikaasi edellä.

Lue lisää Katso video

Miksi Arrow?

Jos onnistut, onnistumme mekin

Näemme tehtävämme yksinkertaisena - autamme sinua minimoimaan IT-ratkaisujen myymisen ja liiketoiminnan harjoittamisen riskejä. Yhtenä johtavista IT-jakelijoista, tämä on ollut tehtävämme jo yli 30 vuotta.

Se, miten me teemme tämän, saa meidät erottumaan muista. Pidämme kunnia-asiana selvittää tarpeesi ja sovittaa palvelumme sen mukaisiksi.

Muutamme tavallisen poikkeukselliseksi

Jakelukumppanilta odotetaan tiettyjä perusasioita – mm. logistiikka, tuotetiedot, tilaustenkäsittely jne. Haluamme kuitenkin tarjota enemmän:

  • Ensiluokkaiset asiantuntijat, jotka pitävät sinut ajan tasalla asiakkaidesi kiinnostuksen kohteista
  • Korkea palvelutaso
  • Monipuoliset palvelut täydentämään ja edistämään teknistä ja myynnillistä osaamistasi
  • Oikeanlainen, ammattimainen lähestymistapa, jonka ansiosta saat tarvitsemasi nopeasti

Kyky muuntautua

IT-maailma muuttuu nopeasti, kun asiakkaasi edellyttävät uusia tapoja ostaa ja kuluttaa. Riittävän rohkea liiketoiminnan mukauttaminen on ratkaisevaa. Olemme edelläkävijöitä – Five Years Out. Se ei ole vain slogan, vaan liiketoimintaamme yhdistetty kulttuuri. Me katsomme tulevaisuuteen, joten kun teet muutoksia, autamme varmistamaan niiden sopivuuden juuri sinun yrityksellesi.

  • Olemme yksinkertaistaneet pilvipalveuiden toimitus- ja käyttömalleja
  • Proof of concept -fasiliteetit ratkaisujen demonstroimiseen

Meidän näkemyksemme ja osaamisemme ulottuu joka puolelle maailmaa, ei pelkästään Arrow ECS:n kautta, vaan myös Arrow Electronics:n kautta. Tämä auttaa meitä havaitsemaan markkinoiden tarpeet ja mahdollistaa kumppaneillemme valmiudet vastata tilanteeseen.

Ota yhteyttä

Jos haluat tehdä yhteistyötä Arrow ECS:n kanssa voit täyttää oheisen lomakkeen tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: sales.ecs.fi@arrow.com

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Hae teknologiatoimittajaksi

Käytämme tietojasi vain tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Connect with Arrow