Myyntipalvelumme ja kuljetukset

Ota yhteyttä
Myyntipalvelu

Olemme tavoitettavissa osoitteesta sales.ecs.fi@arrow.com tai keskuksen kautta +358 (0)207 656 600 maanantaista torstaihin klo 8.00-16.30 ja perjantaisin klo 8.00-16.00.

Kaikkien päämiesten tilaukset pääsevät suorinta reittiä Inside Sales-tiimillemme käsittelyyn sales.ecs.fi@arrow.com -osoitteen kautta. Inside Sales vastaa tarjouspyyntöihin ja muihin tiedusteluihin mahdollisimman pian tai ohjaa kyselyn aiheen asiantuntijalle.

Lähetykset Tanskan keskusvarastolta Suomeen
 
Käytetämme pakettilähetyksiin UPS:n Express Saver-palvelua, jolloin toimitus on 1-2 arkipäivässä työpäivän loppuun menenssä UPS:n jakelukentän mukaisesti. Rahtihinta 30 euroa/ laatikko lisätään laskulle.

Tarvittaessa voimme lähettää UPS:n Standard-palvelulla, jolloin jakelu on 3-4 arkipäivässä ja rahdin hinta on 16,10 eur/ laatikko. Ilmoitattehan tilauksellanne, mikäli haluatte käyttää Standard-palvelua toimituksessa.
 
Lavalähetyksien osalta tarvittaessa annamme rahtihinta-arvion etukäteen ja veloitamme hinnan laskulla toteutuneen mukaan. Lavalähetykset kulkevat n. 4-5 arkipäivässä, mutta tarvittaessa voimme toimittaa ne myös pikalähetyksenä.

Mikäli jakelu Suomessa vaatii soittoa vastaanottajalle ennen jakelua, ilmoittakaa siitä tilauksenne yhteydessä. Käytämme näissä tapauksissa yhteistyökumppaninamme YSDS Oy:tä ja rahdin hinta määritellään tapauskohtaisesti.

Toimitusehtomme on CIP ja tuotteet laskutetaan lähetyspäivän mukaisesti.

Lähetykset päämieheltä Suomeen
 
Osa tuotteistamme tulee Suomeen suoraan valmistajalta. Tällöin toimitusaika ja -ehto riippuvat päämiehen käytänteistä. Toimitusaika ja -kulutietoja saa myyntipalvelustamme sales.ecs.fi@arrow.com.
 
Toimitukset Suomen ulkopuolelle

Mikäli fyysisten laitteiden toimitus on Suomen ulkopuolelle, ottakaa yhteyttä myyntiimme tai myyntipalveluumme sales.ecs.fi@arrow.com. Tarkistamme tapauskohtaisesti kuljetusketjun ja autamme arvioimaan toimituksesta aiheutuvia kuluja.

Webshop-verkkopalvelu ja hinta- & saatavuustietojen toimittaminen

Verkkopalvelumme on työkalu asiakaskohtaisten perushinnoiteltujen tuotteiden hinnan ja Tanskan varastomme varastosaldon tarkistamiseen. Tätä kautta voi mm. tehdä perustilauksia, seurata avointen tilausten kantaa, hakea Tanskan varastosta lähetettyjen tavaroiden sarjanumeroita heti lähettämisen jälkeen, seurata kuljetusten kulkua Tanskasta Suomeen sekä hakea laskukopioita. Osalla päämiehistämme hinnoittelu tai tuotteistus on niin vahvasti konfiguraatioriippuvaista, että kyseisen päämiehen tuotteet joko eivät ole näkyvissä verkkopalvelussa tai niiden hintana lukee "Call for Price". Näissä tilanteissa myynnistämme saa asiantuntevan tarjouksen kulloiseenkin tarpeeseen. Tunnukset verkkopalveluun on haettavissa verkkopalvelun etusivulta tai osoitteesta sales.ecs.fi@arrow.com.

Mikäli päämiehen tuotteille on saatavilla jälleenmyyjähinnasto, toimitamme sen sähköpostitse kun uusi hinnasto on ilmestynyt. Hinnastojen jakelulistoille pääsee joko myynnin tai myyntipalvelun kautta.

Halutessanne voimme toimittaa erilaisia tietoja myös automaattisesti lähetettävällä raportilla, minkä avulla tietoja voidaan esimerkiksi imuroida asiakkaan omaan kantaan. Tyypillisesti toimitettavat raportit koskevat tiettyjen päämiesten tuotteiden hinta- ja varastosaldotietoja, avointen tilausten tilannetta tai tietyn aikavälin päämieskohtaista myyntiä.
 
Lisätietoja saa myyntipalvelustamme sales.ecs.fi@arrow.com.